Над 1 043 000 българи проследиха старта на състезанието за

...
Над 1 043 000 българи проследиха старта на състезанието за
Коментари Харесай

Скъпи наследници започна пред 1 043 000 зрители

Над 1 043 000 българи наблюдаваха старта на надпреварата за завещание от милион евро в първия епизод на драмеди поредицата Скъпи наследници на 15 януари от 18,00 часа по bTV.

Според данни на *GARB повече от 46% от телевизионните фенове в България са избрали началото на историята, в която патриархът на една разединена фамилия събира в село Бели Вит персонажите на Койна Русева, Димитър Баненкин, Ивана Папазова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов и Антоний Аргиров.

Вълнуващите подиуми със смъртоносната лавина, която едвам не лишава живота на героя на Орлин Павлов, са предпочетени от 2,3 пъти повече фенове по отношение на втората по гледаемост медия в същия часови пояс, а пикът на вниманието на аудиторията е в края на епизода, приковал пред дребния екран повече от 1,1 благ. души.

Скъпи наследници е изборът и на феновете на възраст 18-49 години – близо 41% от тях са гледали bTV по време на премиерата на сериала.

Зрителите на bTV се срещнаха с красивата природа и прелестните поданици на китното селце, забавляваха се с чудесна българска музика в компанията на Дарин Ангелов, Юлиян Петров и Рая Пеева, смяха се от сърце с неповторимия смешен гений на Георги Кадурин и Валентин Танев, потопиха се в мистиката на националната мъдрост с огромната Цветана Манева, оцениха гения и хубостта на Искра Донова и Лорина Камбурова.

Видяха въздействаща романтика, фамилна драма, кавги и упоритости. Докъде ще стигнат в пъклените си проекти героите на Веселин Калановски и Любомир Ковачев, какво прави Филип Аврамов в Бели Вит и по какъв начин Виктория Колева ще посрещне столичани, феновете ще видят довечера от 18,00 часа в Скъпи наследници по bTV.

Веднага след телевизионната премиера на Скъпи наследници по bTV 17 000 консуматори изгледаха завръщането на семейство Дочеви в Бели Вит на платформата bTV Plus, където епизодите на поредицата са налични гратис до 7 дни след телевизионното им лъчение. Най-нетърпеливите мога да видят епизодите преди ефир на VOYO.

*GARB е единствената пийпълметрична организация у нас, минала самостоятелен одит.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР