Над 1 000 000 зрители (по данни на GARB, 4+,

...
Над 1 000 000 зрители (по данни на GARB, 4+,
Коментари Харесай

Над 1 милион зрители са гледали първото издание на „Защо, господин министър?“ по bTV

Над 1 000 000 фенове (по данни на GARB, 4+, all) или близо 39% от тв аудиторията у нас са наблюдавали онлайн нощес в ефира на bTV първото издание на новия публицистичен формат " Защо, господин министър? " с водещ Мария Цънцарова и посетител министър председателят Кирил Петков.

В първото предаване министър-председателят отговори на въпроси, свързани с това има ли заплаха за България от рецесията в Украйна, по какъв метод страната ни ще помогне на потърпевшите и бежанците, чака ли ни филантропична рецесия и с какъв запас разполага страна ни, с цел да посрещне възможен дефицит на горива и пшеница. Зрителите чуха и отговорите на въпроси, заложени от Мария Цънцарова и по другите горещи тематики измежду които какво мисли министър председателят за възможна нова партия на ген. Стефан Янев, би трябвало ли да има осъдени за случая на връх Шипка и за какво е бил заменен военният министър в разгара на войната в Украйна.

Мария Цънцарова ще продължи да задава най-важните въпроси на представители на кабинета в новата поредност „ Защо, господин министър? “ и да дава отговори на най-ключовите и горещо тематики, които се отнасят до живота на всеки един българин всяка неделя, незабавно след централната емисия на bTV Новините.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР