Начо Пантелеев е изчезнал, докато прокуратурата подготвя обвинение срещу него

...
Начо Пантелеев е изчезнал, докато прокуратурата подготвя обвинение срещу него
Коментари Харесай

Начо, убил Ферарио Спасов, потъна вдън земя

Начо Пантелеев е липсващ, до момента в който прокуратурата приготвя обвиняване против него след гибелта на Ферарио Спасов. Инцидентът стана преди близо месец, а упрекнатият бе бързо освободен с основанието, че няма да се укрие или извърши ново закононарушение.

 

Оказва се обаче, че спънки за изгубването му няма. Едно от догатките изпращат Начо отвън рамките на България. Вероятно той е при родственици в Англия. За тази опция много локални поданици допуснаха още след освобождението на обвинявания от ареста. Евентуално овакантяване на страната би дало мотив за нова опция за прокуратурата да предприеме дейности против Пантелеев.

 

Именно тези обстоятелства навяват на мисълта, че Начо в действителност е намерил леговище у нас. Близки до него настояват, че не се крие от управляващите и закона, а бяга от боязън, защото той и фамилията му получават закани. Появиха се и връзки на Начо Пантелеев с починалия Цар Киро. Твърди се, че те са издънка на неговия жанр. Той е бил водач на цялостен клан, който се занимава с произвеждане на подправен алкохол и джебчийство у нас и в чужбина. Има догатки, че близки на Цар Киро са дали заслон за бягащия Пантелеев.

 

Ново обвиняване приготвя прокуратурата, която извади данни, че Начо има автопарк с мощни возила. С тях той десетки пъти е нарушавал разпоредбите за придвижване. Борислав Сарафов смени наблюдаващия прокурор от Велико Търново към Ловеч. Валентин Вълков счита да върне в съда делото в границите на 2 месеца.

 

Автор: 24chasa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР