Начините да се влюбите са толкова много, че е трудно

...
Начините да се влюбите са толкова много, че е трудно
Коментари Харесай

Ето 3 признака, че сте опасно обсебени от новата си връзка

Начините да се влюбите са толкоз доста, че е мъчно да бъдат изброени. Но дали ще се влюбите по здравословен метод или любовта ви ще прерасне в нещо смущаващо и от време на време даже рисково, значително зависи от вашето моментно прочувствено положение, както и от новия ви сътрудник. Факторите са в действителност доста, само че несъмнено има основна разлика сред това да си влюбен и това да си захласнат от някого. За страдание, хората постоянно бъркат обсебването с обич.
Много хора се озовават във връзки, които неправилно считат за любовни, само че в реалност те са по-скоро нездравословни увлечения и даже обсебвания от колегата. Маниакалното предпочитание да имате връзка тъкмо в този миг е измежду аргументите да се отнесете по този начин към новия си сътрудник.
Но бихте ли съумели да разграничите същинската обич, влюбването от увлечението в любовта, обсебването и манията?
Без значение каква е прочувствената причина, която ви подтиква да бъдете захласнати от новата си връзка сега, вижте признаците, че се намирате точно в такова състояние.
Кои са тревожните знаци, че сте рисково захласнати от новата си връзка?

Губите интерес към отговорностите и уговорките в живота си
Загубата на интерес към всички останали области от персоналния и професионалния ви живот и концентрацията единствено върху връзката ви приказва за нездравословно обвързване. Ако не се ангажирате към този момент с работата си или напускате работа бързо и безогледно, не спазвате периоди, обещания, не се грижите за срещите ви и приключването на задания отвън връзката ви, това подсказва за нездравословно отнемане.

Не вършиме неща, които обичате да вършиме, единствено с цел да сте с колегата си
Още един от признаците на нездравословно и рисково отнемане от новата ви връзка е загубата на интерес към личния ви живот. Ако стоите и чакате сътрудникът ви да ви се обади, вместо през това време да живеете личния си живот, това е обезпокоителен знак, че сте фокусирани напълно върху това да задържите другия човек до себе си, вместо да му извършите място в живота си. Ако пропускате значими събития от живота си, пропускате да вършиме нещата, които ви радват или предпочитате да не се забавлявате сами, евентуално сте захласнати от концепцията си за връзка. Още по-тревожно би било, в случай че индивидът, от който сте захласнати, с нищо не е посочил, че имате съображение да се надявате връзката ви да прерасне в нещо по-сериозно.

Приятелствата ви остават на назад във времето
Нормално е, когато сте влюбени, да отдавате повече време на новия си сътрудник и връзка. Понякога може да не ви остава задоволително време за излизане с другари и срещи. Ако обаче напълно се откъснете от контактите си и се посветите напълно на новата си връзка, това е сигнал за нездравословно обвързване, което граничи с отнемане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР