Начинът, по който се обличаме, разкрива много от характера, класата,

...
Начинът, по който се обличаме, разкрива много от характера, класата,
Коментари Харесай

10-те най-комични грешки в облеклото и стила

Начинът, по който се обличаме, разкрива доста от характера, класата, общественото състояние, работата и усета ни. И въпреки актуалната мода да изобилства от странни решения и непредвидени съчетания, персонален жанр и независимост, има неточности в избора на облекла, които не просто ви вършат непривлекателни за близките, само че и са меко казано комични. Ето кои са 10-те най-смешни за близките съчетания на облекла и аксесоари.

1. Първо място в топ 10 напълно естествено се пада на чехлите, сандалите или джапанките с чорапи. Няма нищо по-комично във външността на мъжа от чифт бели чорапи и чехли. Това е класика, за която се описват вицове, само че мъжете не престават да ги носят. Защо ли?

2. Спортен екип с токчета. Признаваме, че има доста сходни съчетания на страниците на стилните списания, само че дано те да си останат там. В действителния живот сходно решение не наподобява по никакъв начин добре. Рядко би могло да подхожда на млади и диви девойки с неповторим собствен  жанр и визия като от корица на списание. Останалите дано изберат кецове за спортния екип си.

3. Загащената тениска в дънки с висока талия, носена от мощния пол, може да провокира откровен смях. Тениската се вкарва вътре единствено в случай че задната ѝ част е по-дълга, което подсказва, че е предопределена за носене запасана. Всички останали модели, изключително съчетани с висока талия, наподобяват неуместно и комично.

4. Твърде огромните дамски чанти са друга наклонност, която наподобява смешно изключително в случай че дамата е ниска и дребничка. Големината на чантата би трябвало да е съобразена с мотива, мястото, визията, даденостите на дамата, освен с модата, усета и желанията. Едра дама с прекомерно дребна чанта и обраното – слаба и ниска жена с чанта-торба са еднообразно комични.

5. Светла пола или рокля и черен чорапогащник е ужасна композиция. Може да изпробвате да съчетавате ефирни материи с дебели чорапогащници, само че забравете за нетрадиционни цветови съчетания, както и за цветенца, животинчета или плодчета по чорапогащника ви. Изглежда най-малкото детско и неуместно.

6. Дрехите, несъобразени с възрастта и работното място, също са измежду най-комичните способи да се облечете. Дори да ви стоят чудесно, съчетанията, предопределени за 16-годишите, са безусловно табу, в случай че гоните 40-те.

7. Цветните чорапи, съчетани със сандали с отворени пръсти и пети, са ужасна панорама отвън стилния подиум. Те стоят привлекателно и закачливо на много-много малко дами. В общия случай  основават комична визия.

8. Пола молив при закръглена фигура, пай топ при коремче и къси панталони при липса на съвършени бедра са твърдо не. Независимо от възрастта. На първо място облеклото би трябвало да прикрива минусите и да акцентира хубавите елементи от тялото. Ако вашето не прави това за вас, то не е точното и основава комична визия.

9. Тоалетите, напомнящи пижами и нощници, могат да останат единствено за свободното време през отпуската. Независимо от марката и цената им, те наподобяват неуместно в делника, града и на работното място.

10. Да, знаем, че е съвременно да се носят груби обувки с ефирни рокли, само че в случай че не сте младеж, пропуснете това, с цел да не изглеждате смешна в очите на близките.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР