Начертана ли е съдбата ни от звездите? Това не можем

...
Начертана ли е съдбата ни от звездите? Това не можем
Коментари Харесай

Кое вино подхожда най-много на зодията ви

Начертана ли е ориста ни от звездите? Това не можем да знаем сигурно, само че има едно нещо, на което постоянно може да разчитаме - виното. Foodpanda сортира и показва най-подходящите виновност съгласно зодията.

Овен - Шардоне

Вие сте смели и обичате да вършиме нови неща. Точно поради това всяка оригиналност би трябвало да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен, най-вече пасва Шардоне.

Телец - Пино Ноар

Като Телец, вие сигурно имате усет за добър живот. На вас ви отива едно от най-хубавите и скъпи червени виновност в света - френското вино Пино Ноар.

Близнаци - Ризлинг

Близнаците могат да бъдат както сладки, по този начин и кисели. Заради двойнствената ви персона ние ви предлагаме вино от сорта грозде Ризлинг, което има блестящо комбиниране сред кисели и цитрусови нотки.

Рак - Риоха

Ракът е бранител на фамилните идеали и полезности. Той пази както себе си, по този начин и околните си. За персона със мощна воля отива най-младото от всички виновност - Риоха. То се добавя с куп разнообразни храни, което би направило раците още по-щастливи.

Лъв - Божоле

Като същински царе, те са подготвени за светлините на прожекторите. Романтика и достолепие се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, ние им предлагаме вино Божоле.

Дева - Совиньон блан

Здраво стъпили на земята, те желаят да управляват всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, основано на билки и тревисти съединяване е съвършеното вино за тези персони.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР