Начело на Клон-териториално поделение Пристанище Бургас“ застава Йоан Костадинов, който

...
Начело на Клон-териториално поделение Пристанище Бургас“ застава Йоан Костадинов, който
Коментари Харесай

Поредна рокада: Йоан Костадинов е новият директор на ДППИ-Бургас

Начело на Клон-териториално отделение „ Пристанище Бургас “ застава Йоан Костадинов , който е наследник на някогашния кмет на Бургас Йоан Костадинов. Назначението му е одобрено с решение на управителния съвет на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура “ /ДППИ/.

Йоан Костадинов е добре осведомен с активността на предприятието, защото е бил юрист там в продължение на години. Предполага се, че в този интервал доста от дейностите, които са били в интерес на предприятието и такива в негова щета, са минавали през неговия автограф. Репутацията му е противоречива , което поражда въпроси по отношение на бъдещето на предприятието под негово управление.

От Искра.бг не разполагаме с информация за ориста на чиновниците на ДППИ-Бургас. Предстои да се разбере дали ще има всеобщи уволнения и почистване на сметки или актуалният състав ще бъде непокътнат.

Назначението на Костадинов идва в основен миг, защото предприятието е последната спирка за реализирането на Генералния проект за развиване на пристанището. Този проект отваря порти за обилни вложения и разцвет, само че също по този начин провокира опасения, че разнообразни олигарси, управници и предприемачи могат да се възползват от него за персонални облаги за сметка на публичните ползи.

Все още остава неразбираемо КОЙ в действителност стои зад решението Йоан Костадинов да бъде назначен за шеф и какви са му претекстовете за назначението. Остава също по този начин и въпросът дали новият шеф ще работи за развиването на ДППИ-Бургас или упадъка му.

От Искра.бг ще следим развиването на обстановката и ще Ви осведомяваме.

Бургаска морска асоциация: Министър Гвоздейков не би трябвало да позволява банкрута на Пристанище Бургас!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР