Началото на всяка връзка е вълнуващо и изпълнено със страст

...
Началото на всяка връзка е вълнуващо и изпълнено със страст
Коментари Харесай

Идва ли краят на връзката ви или е само труден период? Вижте...

Началото на всяка връзка е вълнуващо и изпълнено със пристрастеност и безредици. Чувствате се прелестно и нямате самообладание да прекарате цялото време на света с индивида, в който сте влюбени. Но скоро, от време на време и след броени седмици, връзките ви се трансформират. Изведнъж сътрудникът ви става прекомерно сериозен към вас. Струва ви се, че каквото и да извършите, не е вярно. Потиснати сте и ви се желае всичко да се върне постарому.

Дълбоко в себе си се чувствате разколебани. Питате се дали си коства да продължавате, в случай че искрата е угаснала, а сред вас са се загнездили отрицателни страсти, написа az-jenata.bg. Няма по какъв начин да не се запитате и дали това е краят на връзката ви, дали връзките ви са обречени. В идващия миг се чудите дали пък не е просто фаза, някакъв интервал, който ще отмине.

Истината е, че съвсем всяка връзка минава през такива възходи и падения, през такива етапи под една или друга форма. Тези интервали не всеки път подсказват за завършек на връзката.

За да си отговорите на тези въпроси, вижте кои са стадиите, през които всяка връзка минава под една или друга форма и с друг интензитет.

Романтична фаза 

Първата и най-трепетна фаза е сантименталната. Повечето двойки минават през нея и им се желае тя в никакъв случай да не свършва. Някои в действителност имат вяра, че няма да завърши и когато това стане, страдат и се усещат комплицирани. По време на сантименталния интервал всичко наподобява по този начин, като че ли любовта ще трае постоянно и че сте разкрили точния сътрудник.

Фазата на битката за власт 

Следващият миг, който настава в съвсем всички връзки, е битката за превъзходство. Всеки от сътрудниците желае да командва. Всеки дърпа към себе си, пробва се да постанова моделите си, да „ превъзпитава “ другия. Инстинктивно човек знае, че би трябвало да се опита да се наложи, с цел да оцелее във връзката, да резервира егото си. Оттук идват и опитите да завоюва превъзходство над колегата си. Това е и повратен миг, който се оказва непреодолима спънка за доста двойки.

Фазата на стабилността  

Този интервал настава, откакто битките за превъзходство са отшумели и сътрудниците са разкрили метод да поддържат връзка и съжителстват в естетика. Това е и стадият, в който любовта се усеща най-силно, само че не като в сантименталната фаза, а като по-дълбока връзка. Фазата на стабилността основава чувство за комфорт с индивида до вас. Познавате се добре, отпуснали сте се до степен да разкриете същността си, без да си слагате маска.

Фазата на обвързване 

Този стадий настава, когато сътрудниците са подготвени да се обвържат задълго, даже за цялостен живот. Този повратен миг се свързва с увереност, че желаете да прекарате живота си с половинката си. Чувствате индивида до себе си толкоз непосредствен, че не желаете да променяте нищо повече в него. Приели сте го подобен, какъвто е и сте сигурни, че той или тя е вашият човек. Наясно сте, че не сте съвършени и приемате това с отворени прегръдки.

Фазата на основаването заедно 

Този стадий се усеща като същинско самодоволство. В този интервал сте подготвени да създавате дружно – семейство, деца, нов общ дом, цялото си бъдеще дружно.

На всеки един от тези стадии връзката може да завърши. Преодоляването на подводните камъни във всяка фаза е тестване, което или прави двойките по-силни дружно от всеки път, или ги разделя. Важно е да определите на какъв стадий сте, да разчетете сигналите и да разберете дали сте подобаващи един за различен или е по-добре да продължите напред поотделно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР