Началото на новата работна седмица дава старт и на ремонтите

...
Началото на новата работна седмица дава старт и на ремонтите
Коментари Харесай

Съобщиха къде няма да има ток днес

Началото на новата работна седмица дава старт и на ремонтите и обслужването на оборудванията за доставка на електрическа енергия, които ще оставят без ток десетки клиенти във Варненско през днешния ден, оповестиха от Електроразпределение Север АД.

От 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Аврен – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1.

Също от 09:00 ч. до 16:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Васил Априлов, ул. Васил Левски, ул. Георги Бенковски, ул. Гроздьо Желев, ул. Кирил и Методий, ул. Камчия, ул. Константин Вигант, ул. Украйна, ул. Христо Ботев, ул. Цар Освободител, ул. Георги Димитров, електрозахранени от Търговско предприятие 4 и Търговско предприятие 35. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване сички клиенти.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 09:00 ч. и от 15:30 ч. до 16:00 ч. в регионите на Провадия.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Изгрев - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 2. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 08:00 ч. до 17:00 ч., ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Калиманци, с. Левски, с. Изгрев.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:00 ч. до 17:00 ч. в регионите на с. Кипра, с. Чернево, с. Просечен.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч., заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на гр. Варна – част от м-ст Боровец Юг, клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1544.

В интервала от през днешния ден до 24 март от 09:00 ч. до 17:00 ч., заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Разделна – клиентите, електрозахранени от МТП 3.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. ток няма да има в с. Тутраканци – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1.

От 08:30 ч. до 16:30 ч., заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в региона на гр. Аксаково.

Днес от 09:30 ч. до 16:30 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в региона на с. Долище – източната и южна част на селото, електрозахранени от МТП 3 и Търговско предприятие 1.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР