Началото на 2022-ра година ще поднесе много приятни изненади и

...
Началото на 2022-ра година ще поднесе много приятни изненади и
Коментари Харесай

Сървайвър, Ергенът, Стани богат и още много много емоции с bTV през пролетта

Началото на 2022-ра година ще сервира доста приятни изненади и страсти на аудиторията на bTV Media Group. В пролетната си програмна скица, медията е подготвила редица нови за България формати и сериали, които дават обещание още повече развлечение и положително въодушевление. Модерни, завладяващи, изпълнени с обич, смях, несъгласия, упоритости и фантазии, премиерните заглавия ще отведат феновете на неизмеримо и изпълнено с страсти и екзотика екранно премеждие.

Разнообразието от нови и потвърдени местни продукции ще бъде в основата на прайм тайма на медията и ще завладее потребителите в цялостна синергия сред телевизия, интернет, радио и обществени мрежи. Висококачествените развлекателни формати и сериали на bTV ще пленят феновете пред екраните със своите мощни и прочувствени истории, невероятна атмосфера и вдъхновяващи и надарени лица.

През пролетта на 2022г. bTV ще заложи в най-гледаното телевизионно време на риалити предаванията – " Survivor “, " Ергенът “, " България търси гений “ и нови епизоди на популярната игра " Стани богат “. Сериалите, които ще забавляват феновете, само че и ще им дават един друг, развлекателен и сериозен прочит на актуалната реалност, са " Мен не ме мислете “, " Съни бийч 2 “ и " Татковци “. Към палитрата от нови и потвърдени излъчвания се причислява и най-новият кулинарен автентичен формат – " Моето звездно празненство “ с невероятната Chef Силвена Роу.

Сезонът ще стартира на 14 февруари в 20.00 часа със особено издание на единственото по рода си телевизионно шоу у нас - " България търси гений “. Форматът се завръща със зрелищни осъществявания и непредвидени моменти, които с изключение на феновете, ще изненадат и новото жури в лицето на Евелин Костова, Катерина Евро, Николаос Цитиридис и индивида с неподозирани комедийни заложби — епидемиолога проф. Тодор Кантарджиев. Премиерната седмица не просто ще стартира, само че и ще приключи с шоуто за гении. На 20 февруари, неделя, от 20.00 часа bTV ще зарадва феновете с още един епизод на шоуто, което ще продължи да се излъчва всяка неделя вечер.

На 19 февруари тъкмо в 20 часа феновете ще станат очевидци и на още една премиера. Своя огромен ефирен дебют в българския ефир ще направи най-романтичното, само че и провокативно риалити, което не стопира да търси любовта – " Ергенът “. В идващите епизоди, които ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21 часа, извънредната продукция, основана по класическия модел за обич и съревнование, ще разгърне връзките на един мъж с дамите, търсещи буйни прекарвания на фона на спираща дъха екзотика и борба за сърцето му.

На 21 февруари от 21 часа ефирът ще бъде превзет от " царя на риалити форматите “ - “Survivor ". Титаничната борба на човешки характери, на недостатъци и страхове със силата на волята, мозъка и духа в дълго чакания нов сезон на приключенското риалити, идва под мотото " Скритият кумир “. Редом до борещите се за оцеляване в екзотичната и рискова територия на Филипините ще бъдат водещият Владо Карамазов и спечелилият в сезон 5 – Ваня Джаферович, който ще наблюдава за почитателите всичко най-интересно зад кулисите на шоуто.

Премиерното заглавие " Мен не ме мислете “ ще отвори нова страница в историята на българските сериали на 24 февруари от 20.00 часа. Всеки четвъртък и петък най-новата продукция на медията ще слага на фокус проблемите, страстите и въпросите на актуалния човек, като ги сервира посредством майсторско съчетание на комизъм и драма, вълнуващи сюжети и мощни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се открие. В сериала вземат участие звездите Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и други

Началото на уикенда в ефира на bTV също ще бъде отдадено на любовта. Всяка събота феновете ще честват любовта към храната и кулинарията с " Моето звездно празненство “ и Chef Силвена Роу. От 26 февруари кралицата на международната гурме сцена ще провежда особено празненство, на което дружно с обичани български звезди ще означават разнообразни мотиви и ще демонстрират водещите трендове за уравновесен метод на живот и подготвяне на храната в домашна среда.

Към премиум форматите и българските продукции, пролетната стратегия на bTV ще предложи нови епизоди на емблематичната игра " Стани богат “, втори сезон на хитовия " Съни бийч “ и продължението на сериала " Татковци “.

Наред с всичко това телевизионната публика ще има опция да гледа повече лица и рубрики в новинарските излъчвания и настоящи излъчвания, в допълнение цифрово наличие за най-верните почитатели на риалити форматите, сериалите и света на спорта, а какви изненади чакат феновете, слушателите и онлайн потребителите – ще стане ясно в идващите седмици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР