Началото е на 8 април, а епизодите ще се излъчват

...
Началото е на 8 април, а епизодите ще се излъчват
Коментари Харесай

Съпруга и любовница се изправят една срещу друга в битка за сърцето на един мъж

Началото е на 8 април, а епизодите ще се излъчват всяка вечер от 21:30 ч.

Любов, изменничество и възмездие се преплитат в завладяващия сюжет на турския сериал „ Доброта “ („ İyilik “), който потегля премиерно в ефира на bTV Story. Зрителите на фамилния канал ще могат да се насладят на завладяващата история, приковала интереса на аудиторията в южната ни съседка през миналата година, от понеделник (8 април). Епизодите ще се излъчват всяка вечер, от понеделник до неделя, от 21:30 ч., с повторения на идващия ден от 13:00 ч., като ще са налични 7 дни преди ефир онлайн на VOYO.

Историята:
Неслихан (Хатидже Шендил) е жена на междинна възраст, напълно отдадена на своя любящ брачен партньор Мурат (Исмаил Демирджи), с който са женени от над 10 години. Двамата отглеждат в обич и взаимно съгласие двете си деца – Бату и Нехир, а Мурат се е издигнал до поста на изпълнителен шеф в фамилния холдинг, отпред на който е тъща му Шахика. Животът на Неслихан е като в приказка, само че в реалност тя живее в палат, издигнат върху пясък… От години Мурат изневерява на брачната половинка си с младата и привлекателна художничка Дамла (Сера Кутлубей), чийто живот е белязан от дълбоки прочувствени контузии от детството…

Докато Мурат приема връзките си с Дамла като неангажираща случка за развлечение, тя безусловно се завладява от него и крои проекти по какъв начин да го получи само и единствено за себе си. За да измести „ брачната половинка “ от сърцето на обичания си, както и от личния ѝ дом, Дамла стартира да следи Неслихан в обществените мрежи и да изследва всекидневието ѝ. Един ден, до момента в който е в сауната на спортния клуб, който посещава, на Неслихан ѝ прилошава, а на помощ ѝ се притичва непознатата за нея Дамла.

Вследствие на проявената „ добрина “, двете бързо се сближават, а скоро Неслихан узнава „ тайната “ на своята нова „ другарка “ – а точно, че има връзка с женен мъж. Преследвана от тъмни сенки в предишното, свързани с умрялата ѝ сестра, която е протегнала ръка на живота си, откакто е схванала, че индивидът, който обича, е фамилен, Неслихан взема решение да помогне на Дамла да се събере с мъжа, в който е влюбена. Това, което обаче тя даже не подозира, е, че е попаднала в подлия капан на Дамла и че нейният обичан в действителност е личният ѝ брачен партньор. Какво ще последва, когато Неслихан узнае, че е станала част от комплициран любовен триъгълник, ще успее ли да избави брака си с Мурат и до какви крайности е подготвена да стигне Дамла, с цел да не бъде отхвърлена – отговорите в новия сериал „ Доброта “ – от 8 април, всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story!

Актьорите:
С „ Доброта “ своето дълго чакано завръщане на дребния екран ще направи очарователната Хатидже Шендил, позната на българските фенове с емблематичната си роля на Дила в едноименния хитов сериал, както и с превъплъщенията си в „ Част от мен “ (Елиф) и „ Черни планини “ (Гюлхаят). Неин екранен сътрудник е един от най-големите секссимволи на турското кино и телевизия – Исмаил Демирджи (Дженгиз от „ Опасно прелъщение “, Галип от „ Ирония на ориста “). Отрицателната роля пък е поверена на неотразимата Сера Кутлубей (Джемре от „ Безмилостен град “), която построява един от най-сложните облици в лицето на своята героиня Дамла.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР