Началници на клиники и отделения в УМБАЛСМ Пирогов са изпратили

...
Началници на клиники и отделения в УМБАЛСМ Пирогов са изпратили
Коментари Харесай

От Пирогов поискаха здравният министър да върне на работа освободения директор


Началници на клиники и отделения в УМБАЛСМ " Пирогов " са изпратили намерено писмо до премиера Кирил Петков и министъра на опазването на здравето по отношение на вчерашното решение на здравния министър да освободи от служба шефа на най-голямата болница в страната проф. доктор Иван Поромански.

Цялото писмо беше публикувано до медиите от пресцентъра на болница " Пирогов ".

Началниците на клиники и отделения в лечебното заведение смятат, че аргументите за неговото премахване са голословни и официални. Те считат, че зад цитираната причина за освобождение - влошеното финансово положение на болничното заведение, стоят голям брой и сложни аргументи, свързани с години наред отлагани проблеми и несъответстващо ръководство.

От " Пирогов " молят министърът на опазването на здравето да преразгледа освобождението на проф. Поромански и в качеството си на принципал, който носи отговорност за лечебното заведение, да почете позицията на личния състав, се показва още в писмото.

Българска телеграфна агенция потърси за коментар проф. Иван Поромански още през вчерашния ден, незабавно след неговото освобождение, само че и през вчерашния ден, и през днешния ден опитите останаха без резултат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР