Началникът на столичната полиция, сър, каза, че демонстрацията в Лондон

...
Началникът на столичната полиция, сър, каза, че демонстрацията в Лондон
Коментари Харесай

Войната между Израел и Газа: Половината британци смятат, че пропалестинските маршове трябва да бъдат забранени в Деня на примирието, сочи проучване

Началникът на столичната полиция, сър, сподели, че демонстрацията в Лондон приканва за преустановяване на огъня в Ивицата Газа в събота.

обществено, до момента в който министър-председателят Риши Сунак сподели, че ще го направи, а министърът на опазването на здравето Стив Баркли сподели пред Sky News, че 11 ноември е „ неверният ден “ за протестни дейности в Лондон.

< p> Но сър Марк сподели, че „ законовият предел “ за прекъсване на шествието от съображения за сигурност „ не е бил спазен “ и макар че няма „ няма механизъм за възбрана на събиране, неподвижен митинг “, хората „ би трябвало да бъдат доста успокоени, че ние ще държа това надалеч от събитията за възпоменание и помирение ".

Как се трансформираха благосклонностите след атентатите от 7 октомври?

Симпатиите на английската общност са поравно разграничени сред израелските и палестинските страни след

Подкрепата за палестинците набъбна най-вече след офанзивите от 7 октомври на.

Броят на хората, които споделят, че „ не знаят “ в случай че имат най-вече благосклонности към която и да е от страните, е намалял съвсем на половина през последния месец, като една трета от хората в този момент споделят, че изпитват идентични благосклонности и към двете страни.

Разделението по генерации и политика

Има обилни разлики в мненията по линия на възрастта и политическата поддръжка.

По-възрастните хора и консерваторите са три пъти по-склонни да изпитват благосклонности към Израел, в сравнение с по-младите хора и гласоподавателите на лейбъристите, които нормално имат по-голяма поддръжка за палестинците, откри изследването.

Политическото разделяне е изключително забавно в подтекста на сходни политики на държавното управление и формалната съпротива във връзка с това по какъв начин Англия би трябвало да отговори на войната и нарастващия спор.

Лидерът на лейбъристите, сходно на Риши Сунак, поддържа апелите за „ филантропична пауза “ във военните дейности на Израел, с цел да се разреши помощ в, само че спря да приканва за цялостно преустановяване на огъня.

Докато консерваторите наподобяват относително обединени във връзка с позицията, част от членовете на Лейбъристката партия, съветниците и даже депутатите се опълчват на позицията на управлението на партията.

Видът на прекратяването на огъня въздейства върху публичната поддръжка

Проучването също по този начин разкрива, че повече от половината хора, които са дали своят вот на лейбъристите на общите избори през 2019 година, считат, че Обединеното кралство би трябвало да се опълчи на военните дейности на Израел и да призове за цялостно преустановяване на огъня, до момента в който по-малко от всеки пети е склонен с актуалната политика. < /p>

Повече от една трета от гласоподавателите на торите през 2019 година считат, че краткотрайното преустановяване на огъня е най-хубавият вид, два пъти повече от тези, които биха се противопоставили изцяло на военните дейности на Израел.

Една трета от хората - най-вече известен вид - имам вяра, че скорошните сходни демонстрации на тази, планувана в събота, са били най-вече за изложение на поддръжка за палестинците и опълчване на войната, откри още анкетата.

Това е съвсем два пъти повече от тези, които имат вяра, че са беше за изложение на ненавист към Израел и еврейския народ, както беше препоръчано от Суела Браверман в понеделник.

Почти три четвърти от хората споделиха, че събитията в Израел и Газа са ги предиздвикали да се усещат смутени, до момента в който две трети споделиха, че ги накара да се почувстват ядосани.

Екипът е екип с голям брой умения, отдаден на обезпечаването на транспарантна публицистика от Sky News. Ние събираме, проучваме и пресъздаваме данни, с цел да описваме истории, основани на данни. Ние комбинираме обичайни умения за докладване с модернизиран разбор на сателитни изображения, обществени медии и друга информация с отворен код. Чрез мултимедийно описване на истории ние се стремим да разбираем по-добре света, като в същото време демонстрираме по какъв начин се прави нашата публицистика.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР