Началникът на КАТ Бургас - гл. инспектор Пламен Николов награди

...
Началникът на КАТ Бургас - гл. инспектор Пламен Николов награди
Коментари Харесай

МВР награди 10-годишната каратистка, задържала пиян шофьор в Бургас

Началникът на КАТ Бургас - гл. контрольор Пламен Николов награди с признателен адрес 10-годишната шампионка по карате киокушинкай Анабел Атанасова, която преди 10 дни оказа помощ за задържането на водач в нетрезво положение.

Отличието си Анабел получи в кабинета на шефа на СУ „ Константин Преславски”, където тя е ученичка.

„ Благодаря от името на ръковоството на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас за проявената постъпка, вследствие на което беше предотвратен тежък пътен случай, в който беше допустимо да пострадат почтени хора”, съобщи контрольор Николов.

Ситуацията се разиграва на 15 януари до учебното заведение, където Анабел учи.

На паркинга до учебното заведение, момичето вижда, че мъж във очевидно нетрезво положение се качва в автомобил, паркиран наоколо до техния, в който от учебно заведение я чака нейният татко. Веднага алармират на тел. 112 и не позволяв на водача да се качи на колата, като му вземат ключовете.

При идването на патрула от Второ районно управление (на МВР) служителите на реда откриват с дрегер 2,78 промила алкохол в кръвта на лидера.

С тази си своя постъпка и вниманието на медиите Анабел е към този момент звезда в своето учебно заведение.

„ Постоянно ме разпитват какво тъкмо се е случило. Поздравяват ме. Искам да дам образец на другите деца с моята постъпка, с цел да могат и те да вършат положителни неща”, сподели Анабел при приемането на оценката.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР