Началникът на канцеларията на Белия дом Джон Кели ще напусне

...
Началникът на канцеларията на Белия дом Джон Кели ще напусне
Коментари Харесай

Началникът на канцеларията на Белия дом Джон Кели напуска поста

Началникът на канцеларията на Белия дом Джон Кели ще напусне поста си в края на годината , заяви през вчерашния ден пред кореспонденти американският президент Доналд Тръмп , представен от ДПА.
Името на неговия правоприемник ще бъде оповестено до ден-два, сподели Тръмп.

Според американски медии това може да бъде Ник Ейърс , 36-годишният шеф на канцеларията на вицепрезидента Майк Пенс. През последните дни имаше спекулации, че Кели ще подаде оставка поради утежняване на връзките с Тръмп . " Джон Кели ще напусне, не знам дали мога да кажа " пенсионира " . Но той е страховит човек ", сподели президентът.
 
 БГНЕС, списък

Бившият министър на вътрешната сигурност Кели бе претрупан със задачата да внесе ред в Белия дом, когато пое поста от Райнс Прибъс.

В излязлата наскоро книга на американския публицист Боб Удуърд " Страх: Тръмп в Белия дом " Кели е представен да назовава Тръмп " глупак " . " Безсмислено е да пробвам да се опитам да го убедя в каквото и да било. Той е излязъл от релси. Живеем в полуда. Не зная въобще за какво сме тук. Това е най-лошата работа, която съм имал ", е представен да споделя Кели.-->

Той отхвърли да е правил сходни мнения, само че слуховете , че връзките сред двамата се утежняват, продължиха, означи ДПА.
 
 БГНЕС, списък

Това е втората огромна смяна в администрацията, която Тръмп прави след междинните избори на 6 ноември, откакто министърът на правораздаването Джеф Сешънс подаде оставка предишния месец по искане на Тръмп.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР