Бившият президент Доналд Тръмп често пристига на своя наказателен процес

...
Бившият президент Доналд Тръмп често пристига на своя наказателен процес
Коментари Харесай

Един човек, който не се вижда често на процеса срещу Тръмп: Алвин Браг, прокуратурата който заведе делото

Бившият президент Доналд Тръмп постоянно идва на своя углавен развой в Ню Йорк, обкръжен от определени длъжностни лица, които избират да прекарат часовете си в правосъдна зала.

Те седят в първата два реда на корта от страната на Тръмп, секция, непокътната за неговия екип. От страна на обвиняването същата секция постоянно има празно място, непокътнато за държавен чиновник, който най-много е определен да прави друга работа по време на процеса: Алвин Брег, окръжният прокурор на Манхатън.

Браг е участвал на части от процедури тук и там, най-вече в дните, когато личният му личен състав - в това число млади параюристи - са призовани да свидетелстват като очевидци на задържане и по-късно са обект на отбрана.

упрекнат в 34 закононарушения за подправяне на бизнес записи. Твърди се, че документите са имали за цел да скрият заплащания на „ тиши пари “, направени през 2016 година на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, която по това време се е съгласила да не приказва обществено за полова срещ...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР