Началникът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан Янош Лазар

...
Началникът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан Янош Лазар
Коментари Харесай

Началникът на кабинета на Виктор Орбан: Мигрантите правят Виена по-мръсна и бедна

Началникът на кабинета на унгарския министър председател Виктор Орбан Янош Лазар пусна във Facebook видеоклип на свое посещаване в квартал на Виена, който съгласно него е станал по-мръсен, по-беден и с уверичена престъпност откогато там са се настанили мигранти, съобщи Асошиейтед прес.

Във видеото Лазар декларира, че след 20 години унгарската столица Будапеща може да замязя на този непостоянен виенски квартал, в случай че опозиционните партии “пуснат мигрантите”.

“Улиците явно са по-мръсни, регионът явно е по-беден, а престъпността е повишена. Ако ги пуснем да влязат и те заживеят в нашите градове, последствията ще са престъпност, обедняване, нечистотия, нечистота и невъзможни благоустройствени условия. Ние работим за попречване на това явление”, декларира Лазар.

По думите му в този виенски квартал са останали единствено пенсионери “сред белите и християните”, а “всеки различен е имигрант”, за който се основава “град в града”.

“Във Виена има доста учебни заведения, където не са останали никакви бели виенчанчета, има единствено деца на мюсюлмански имигранти и имигранти от Близкия изток”, споделя Лазар.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР