Началникът на кабинета на министъра на отбраната на САЩ Марк

...
Началникът на кабинета на министъра на отбраната на САЩ Марк
Коментари Харесай

Шефът на кабинета на Пентагона подаде оставка

Началникът на кабинета на министъра на защитата на Съединени американски щати Марк Еспър - Ерик Чюнинг, се отдръпва в края на януари, оповестява Politico. Според изданието Ерик Чюнинг ще бъде сменен от Джен Стюарт, който е чиновник на Комисията по въоръжаване към Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати
Чюнинг, който е на поста си съвсем година, ще се реалокира в частния бранш.
" Благодарен съм на Ерик Чюнинг за неговия професионализъм, разсъдителност и ръководство за времето, в което беше на служба, " сподели шефът на Пентагона Марк Еспър в изказване. " Това беше доста сложна работа. Ерик е източник на самообладание и неустоимост. " Ще липсва на всички ни. Пожелаваме му всичко най-хубаво в частния бранш. "
Стюарт, който заменя Чюнинг, преди този момент е работил като консултант на някогашния шеф на Комитета на шеф щабовете на Водоснабдителна система на Съединени американски щати военачалник Джоузеф Данфорд.
През последните седмици Пентагона напуснаха редица висши чиновници. Между тях са помощник-министърът на защитата по сигурността в Индо-Тихоокеанския район, Рандал Шрайвър, изпълняващият длъжността заместник-секретар по човешките запаси Джими Стюарт, шефът на Службата по перспективни иаследователски стратегии към Министерството на защитата (ДАРПА) Стивън Уокър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР