Набралият сериозна скорост български боксьор Петър Драганов беше гост в

...
Набралият сериозна скорост български боксьор Петър Драганов беше гост в
Коментари Харесай

Петър Драганов предизвика Мартин Иванов

Набралият сериозна скорост български боксьор Петър Драганов беше посетител в " Неформално с Георги Петков ". Постигнал напълно неотдавна следващата си забележителна победа, някогашният национал насочи публично предизвикателство към Мартин Иванов! Драганов съобщи, че желае двамата да се изправят един против различен в спор за купата на България, в категория до 70 кг.

" Ще бъде чудесна среща и съм сигурен, че двамата с Мартин ще създадем шоу за почитателите! Бих се радвал, в случай че това се случи под егидата на новата ми мениджърска организация, която ме съставлява - Revolution Boxing Promotions ", сподели Драганов и добави: " Последната ми победа несъмнено беше против най-трудния противник, против който съм излизал досега. Готов съм за 8, а за какво не и за 10 рунда бокс ".

" Категорично завърших с олимпийския бокс. Няма две отзиви по въпроса. Професионалните срещи разкриват доста по-добре капацитета ми, тъй като 3 рунда не са ми задоволителни. Напротив, желая даже 12, в случай че някой ден това стане допустимо ", добави гостът ни.

Какво сподели той за Боби Бояджиев, успехите си в сериите на Efbet боксовата лига, за Тервел Пулев, за спарингите с него и Антон Петров, както и за взаимната работа с Крум Петров? Как един юноша с наднормено тегло се трансформира в " кардио машина "? Какви са подготвителните порядки на Петър и по какъв начин поддържа отличната си форма? Защо стартът на отношенита с Веселин Кирилов и новия му мениджърски екип е стъпка напред в развиването му и още доста детайлности - персонално от Петър Драганов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР