„Наболелите проблеми за решаване от правителството са цените, инфлацията, кой

...
„Наболелите проблеми за решаване от правителството са цените, инфлацията, кой
Коментари Харесай

Шкварек: Проблемите за решаване от правителството са инфлацията и цените, не е Македония или Украйна

„ Наболелите проблеми за решение от държавното управление са цените, инфлацията, кой кара ръководещите в разгара на тази рецесия и при започване на мандата си да се занимават с Македония. Темата за Украйна е следващата, с която вземат решение да се занимават, вместо с тематиките, които са същински проблем за българите. Но това е поради външен или вътрешен напън, обаче в случай че не престават по този начин, хоризонтът на този кабинет няма да е дълъг ". Това съобщи пред БНР Кристиян Шкварек от Групата на европейските консерватори и реформисти.

Според него, в случай че ръководещите не престават по сегашната линия на държание, е допустимо да се генерира обществено напрежение през лятото, " когато хората получат следващата си висока сметка за ток ".

„ Казусът е обществен, а партиите се занимават с радикално разнообразни неща. Успех измежду хората би генерирала партия, която не приказва единствено за НАТО, за Covid, за Македония, а за обществения проблем. Това е територия, която всяка от съществуващите партии би преоткрила... Темата е обществена, а не геополитическа. Сериозната рецесия е в джоба на българина “, добави още Шкварек.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР