Наблюдаващият прокурор по делото за убийството на известния футболен треньор

...
Наблюдаващият прокурор по делото за убийството на известния футболен треньор
Коментари Харесай

Гърми скандал: Убиецът на Ферарио Спасов може да избяга от България веднага ВИДЕО

Наблюдаващият прокурор по делото за убийството на известния футболен треньор Ферарио Спасов – Йордан Кожухаров изясни какви са причините му да пусне с мярка подписка виновният за случая Начо Пантелеев. Спасов бе затрит с автомобила си на пътя с към 150 км/ч съгласно първични данни и почина.

„ Какви причини ли? Той първо не е осъждан. Не е известно някаква подготовка да е имал, няма алкохол. Има семейство и малко дете. Законът изисква да има заплаха той да се укрие, в тази ситуация не е по този начин “, сподели той пред Нова телевизия.

На въпрос дали знае, че в действителност Начо е диджей в Англия и може да се укрие там след злополуката, Кожухаров съобщи:

„ Работи, само че не мисля, че има заплаха да се укрие. В тази обстановка към момента нямаме изяснена повода за ПТП-то да ви кажа почтено. “

Изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов е привикал на следващия ден наблюдаващия прокурор по делото Йордан Кожухаров, с цел да даде пояснения за решението си за налагане на най-леката мярка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР