Наблюдаващият прокурор по делото за Бойко Борисов е вече определен.

...
Наблюдаващият прокурор по делото за Бойко Борисов е вече определен.
Коментари Харесай

Определен е наблюдаващият прокурор за Борисов: Говорителят на СГП

Наблюдаващият прокурор по делото за Бойко Борисов е към този момент избран. Това разгласи извънредно в ефира на " Здравей, България ” представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

 

Тя обаче не пожела да уточни неговото име. " Нека сътрудника да има опция да се запознае с материалите по делото . Евентуално тогава ще дадем спомагателна информация ”, посочи представителят.

 

Уведомлението за формираното досъдебно произвеждане от Министерство на вътрешните работи и посочената в него правна подготовка изключват компетентността на Европейската прокуратура по този случай, каквито известия имаше от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден, добави тя. 

 

Петрова разяснява, че от СГП не са осведомени със заповедите за задържане. " Единствено в уведомлението е посочено, че има такива арестувани лица по Закона за Министерство на вътрешните работи. Не сме виждали самите заповеди и нямаме визия какво е тяхното наличие ”, сподели тя.

 

Говорителят разгласи и началните часове на задържане. Този на Севделина Арнаудова е 2 ч. на 18 март, 23:13 ч. на 17 март - Владислав Горанов и 21:40 ч. на 17 март във връзка с Бойко Борисов. Менда Стоянова не попада в уведомлението като арестувано лице.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР