Наблюдава се подмладяване на пациентите с ковид, което е тенденция

...
Наблюдава се подмладяване на пациентите с ковид, което е тенденция
Коментари Харесай

Министър Ангелов: Има тенденция за подмладяване на заразата

Наблюдава се " подмладяване " на пациентите с коронавирус, което е наклонност на национално равнище. Това сподели в Смолян здравният министър Костадин Ангелов.
" Всички случаи на млади пациенти ми се рапортуват персонално, за всички тях се правят инспекции, в това число и за децата и родилките. и в болничното заведение в Благоевград, с цел да бъдат изяснени всички обстоятелства към гибелта на тази родилка. Съболезнования на околните на дамата, доста неприятно е това, само че болестта протича грубо “, сподели министърът.
 Българските управляващи не афишират локдаун, тъй като обществото не било готово Българските управляващи не афишират локдаун, тъй като обществото не било готово
Българското общество на този стадий не е готово за цялостно затваряне. И в случай че създадем всичко това, нито ще бъдем разбрани, нито ще получим с...
" Забелязва се, че тези медици, които не са имунизирани при първата фаза, в този момент позитивират PCR тест, с клинична картина на болестта са и ще има лекуване, което би трябвало да бъде извършено. В Смолян има подобен случай ", сподели още здравният министър.
По думите му имунизацията е единственият вид, който може да ни помогне в битката с COVID-19. 
Според министър Ангелов към сегашния миг на национално и локално равнище. " Там, където имаме нараснал напън, усилваме леглата. Вече сме извънредно добре готови с всички нужни лекарства и консумативи, персонални защитни средства и терзания в тази посока нямаме. Над 50% са болните от Коронавирус в интензивните отделения в страната като в същото време този % понижава, защото разкриваме кревати, само че пациентите по безспорна стойност се усилват, " добави Ангелов.
Във връзка с имунизацията на Janssen министърът разясни, че на 15 април се чака да има такава ваксина в Европейски Съюз и ние ще получим от нея. Когато пристигна, тя ще бъде публикувана в страната и приложена.
 Ангелов: Мерките на национално равнище няма да са обективни за хората Ангелов: Мерките на национално равнище няма да са обективни за хората
Броят на болничните кревати, предопределени за пациенти с COVID-19 в област Бургас, ще бъде повишен. На местен принцип ще бъдат въведени...
Министърът увери, че на в този момент прилаганите ваксини в страната и откакто завърши инспекцията в Пловдив, имунизирането ще продължи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР