Наблюдателни папараци не пропуснаха да отбележат, че откакто би шута

...
Наблюдателни папараци не пропуснаха да отбележат, че откакто би шута
Коментари Харесай

Женски конвой загради Рачков на партито на “Господарите”

Наблюдателни папараци не пропуснаха да отбележат, че откогато би шута на силиконовата Анита, Рачков безусловно пращи от сила и неустрашимост.

Станал е инстинкти магнит за дамите.

 

Мария Игнатова и Рачков демонстрираха топло и дружеско отношение един към различен. И най-много забележително възприятие за комизъм, като не пропуснаха да се майтапят с общото си минало.

 

Срещата им се случи на празненството по случай 20-ия рожден ден на " Господари на ефира ", на чието празненство се изсипаха половината шоу звезди у нас. Съвсем предстоящо, погледите на всички бяха ориентирани към Мария и Рачков, като упованията бяха да се разминат без даже да се поздравят.

 

Напротив, двамата демонстрираха забележително другарство, на каквото не сме привикнали от двама някогашни. Комикът излезе на сцената, с цел да води и да разчупи ситуацията с няколко смешки, когато изведнъж зад него изскочи Мария. Видимо изплашен, бургазлията си плю в пазвата и попита страхливо: " Идването ти по сюжет ли е? ". " То като с теб бяхме дружно по сюжет, видя какво се случи, тъй че по-добре да не е ", съобщи с необятна усмивка Игнатова.

 

Секунди по-късно двамата се прегърнаха, Рачков целуна някогашната си другарка по бузата и заведението избухна в бурни овации.  А на огромното празненство се откроиха още много звезди, измежду които Герасим Георгиев - Геро, Малин Кръстев, Румен Угрински, Мария Илиева, Орлин Павлов, Любо Киров, Миро, Етиен Леви, Дарин Ангелов, Ненчо Балабанов, Яна Маринова, Краси Радков, Софи Маринова, Руслан Мъйнов, Жени Калканджиева, Тити Папазов, Гала, Ергенът Виктор Стоянов, Наско от Б.Т.Р. и така нататък

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР