Наблюдателни кадри уловиха момента, в който аристократката Констанс Мартен влезе

...
Наблюдателни кадри уловиха момента, в който аристократката Констанс Мартен влезе
Коментари Харесай

Констанс Мартен и любовник, забелязани на автогарата с бебе, скрито под палто след пожар в кола

Наблюдателни фрагменти уловиха момента, в който аристократката Констанс Мартен влезе в автогара с бебето си, прикрито под палтото, единствено минути откакто колата й избухна в пламъци.

Съдебните заседатели в Олд Бейли видяха Мартен, на 36, и приятеля й Марк Гордън, на 49, да влизат умерено в автогарата на Болтън, до момента в който криеха новороденото в запис на видеонаблюдение през днешния ден. Двамата са упрекнати в непредумишлено ликвидиране при груба немарливост на бебето. Те също са упрекнати в изкривяване на хода на правораздаването, укриване на раждането на дете, свирепост към деца и причиняване или допускане на гибел на дете.

Колата им беше открита да гори покрай Манчестър на M61, с изображения на останките също бяха споделени в съда. Вътре в изкорменото транспортно средство полицията откри плацентата на бебето, което провокира голямо търсене, до момента в който двойката пътуваше из Обединеното кралство, пробвайки се да откри пристанище, от което да избяга. На 1 март предходната година Виктория беше открита необ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР