Наближават изборите. Имам отговорност като гражданин на Република България, но

...
Наближават изборите. Имам отговорност като гражданин на Република България, но
Коментари Харесай

Отвратих се от всички политици, няма да гласувам

Наближават изборите. Имам отговорност като жител на Република България, само че не мога да взема решение по какъв начин да постъпя. След двата злощастни Народното събрание, чийто живот бе скандално къс, се отвратих от политиците. От всички партии! Стана ясно, че е невероятно да се обединят в една обща идея, а точно: да се излезе от политическата, обществената, икономическата и здравната рецесия. Вместо това станахме очевидци на грозни подиуми, нападки и обиди. Това ли е представителната извадка от народа? Това ли сме самите ние като народ: безотговорни, обвиняващи всеки и всичко за несполуките си, нервни, гневни! Тъжна картина, която подухва мрачна безнадежност.

И по този начин – за кого да гласоподавам, чудя се? За Румен Радев, който разедини нацията? За Анастас Герджиков, който е подсилен от ГЕРБ и единствено този факт към този момент е стеснителен за доста гласоподаватели? За Волен Сидеров, който приказва като латерна едни и същи опорки от години? За Карадайъ? За…

А парламентарните избори? Със сигурност резултатът ще е същият като предходния. Навярно с лек превес за ГЕРБ. И обстановката още веднъж ще е патова. Дали още веднъж ще станем очевидци на следващото шоу без балет „ Магаданс “, плагиати и продавачи на плавници, само че с двама обиграни играчи, които танцуват честно с мутри извън, демократи, социалисти и депесе експерти?

Този път надали ще вземам участие в това шоу.

Марияна Василева, Варна
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР