Искам да изразя голямото си възмущение от това, което прочетох

...
Искам да изразя голямото си възмущение от това, което прочетох
Коментари Харесай

Не го ли е срам кмета на Шумен да си увеличи заплатата

Искам да изразя огромното си отвращение от това, което прочетох преди дни. А точно – кметът на Шумен Любомир Христов от ГЕРБ се е сдобил с 4300 лева заплата. Той изискал 20% покачване, само че получил двойно по-голямо. Съответно доста удовлетворени останали и сътрудниците му надолу по вертикала. Например ръководителят на общинския съвет ще получава към този момент 2580 лева На всичкото от горната страна нарастването влизало в действие със задна дата от 1 юли.

Това в случай че не е безочливост, не знам какво е. Народът мизерства, чуди се по какъв начин да върже двата края, цените на всичко летят стремително нагоре. Шумен е доста безпаричен град, има безработица, заплатите са ниски, по тази причина и се обезлюдява от ден на ден. И най-сетне – в пандемия сме, всички са принудени да се ограничаваме.

Е, на целия този декор се запитвам – няма ли позор шуменският кмет? Няма ли малко морал по отношение на съгражданите си, които едвам оцеляват? При това в града всеобщо няма осветяване, а най-огромният проблем – с водата, от години не се взема решение. В Шумен постоянно стопират водата през цялата година и живеем като в XIX век, пълним кофи, туби. Какво направи кметът на града по въпроса? Въобще грижи ли се той и милее ли за хората? Риторични въпроси, на които всички тук виждаме отговора. Затова кметът би трябвало да се засрами. Но знам, че това няма да се случи.

П. Стефанов, Шумен
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР