Наближаващите предсрочни парламентарни избори и тежката ситуация във врачанския вестник

...
Наближаващите предсрочни парламентарни избори и тежката ситуация във врачанския вестник
Коментари Харесай

На вниманието на партии и фирми! Гошо Синдика с брутални манипулации на трафика към „Конкурент“, истината е жестока /доказателства/

Наближаващите предварителни парламентарни избори и тежката обстановка във врачанския вестник „ Конкурент “ принуждават основния редактор Георги Александров, известен като Гошо Синдика, да прави брутални операции на трафика към ведомствения уебсайт, откри инспекция на организация BulNews.
Дребничкият публицист прелестно знае, че поставеният брояч в електронния портал на умиращото издание от предходния притежател на изданието Даниел Бузов е единственият метод да убеждава клиентите си какъв брой е популярен. За негово страдание цифрите в него независимо сочат устойчивата наклонност „ надолу “ на банкрутиралата медия. Обичайната им публика е към 5000 души на ден, само че единствено в дни, когато има какво да се чете, а това е необичайност.
Това е повода Гошо Синдика във основни интервали да прибягва до компютърни стратегии, които натрупат необикновен трафик към избран материал и по този начин деформират крайния резултат на статистиката. В момента партиите и обединенията вземат решение на коя медия какъв бюджет да отделят и той се пробва да е измежду определените.
Последният образец за манипулиране на трафика е отпреди няколко дни.
На 29 януари „ Конкурент “ взима международен материал от БЛИЦ и стартира да го помпа. Така се оказва, че публикацията „ 20-годишен футболист почина в жестока злополука “ е четена 24 603 пъти, което е изцяло невероятно, когато става въпрос за вест от Хърватия. Да не забравяме, че „ Конкурент “ е дребна медия от Враца, в която други сходни вести са четени по 150-200 пъти. Тази дисторция се реализира по компютърен път с манипулиране на действителния интерес към оповестения материал. В дните понеделник и четвъртък, когато дребничкият основен редактор приготвя хартиеното издание за идващия ден, тогава помпата работи крепко, защото той е ангажиран и няма кой да качва вести в уеб страницата. За събота и неделя да не приказваме! Тогава помпата е включена на цялостни обороти, защото ментето почива и няма кой да работи. Нека не забравяме, че Георги Александров е самичък като куче и докара екипа от 28 индивида преди, до 1 в този момент.
Агенция BulNews е писала неведнъж за порочния метод на работа на Гошо Синдика. Въпреки това той настойчиво продължава да се занимава с нечистоплътни практики в устрема си да избави умиращото издание и неговия уебсайт.
Партиите и компаниите, които избират с кого да работят през идващите месеци, да бъдат изключително деликатни към офертите, които им дава Гошо Синдика. Всички числа и изказвания в тях са манипулирани и не трябва да бъдат кредитирани с изключително доверие. В този отрасъл е обществена загадка, че е по-добре да си хвърлиш парите в „ кръглата директория “, в сравнение с да ги дадеш на „ Конкурент “. Ползата е една и съща - престижът на медията в обществото е подобен, какъвто е този на кошчето за отпадък.
Нека не забравяме, че Гошо Синдика не е другар на истината…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР