Наближава кулминационното събитие в българския моден дизайн - Годишните награди

...
Наближава кулминационното събитие в българския моден дизайн - Годишните награди
Коментари Харесай

Присъждат Златна игла за 27-и път

Наближава кулминационното събитие в българския фешън дизайн - Годишните награди " Златна игла " на Академията за мода, които ще се връчат в края на месеца, оповестиха от Академията за мода с ръководител проф. Любомир Стойков. По време на специфична гала в хотел " Рамада София " с високия приз ще бъдат отличени одобрени създатели в категориите: " Дизайнер на годината ", " Модна къща на годината ", " Моден фотограф ", " Моден грим " и " Най-добър млад дизайнер ". Бляскавото събитие ще се организира при най-стриктно съблюдаване на ограничаващите ограничения по отношение на КОВИД-19.

И тази година хубав церемония ревю-спектакъл ще предхожда формалната гала по награждаването. В него по покана на Академията за мода ще вземат участие дизайнери, измежду които и някои от носителите на наградата през миналите години. Специално за ВИП гостите на събитието и медиите, те ще покажат своите най-нови сбирки.

Проф. Любомир Стойков, съобщи че Академията за мода и " Златна игла " ще продължат да подкрепят студенти по фешън дизайн. Помощта ще се показва в обезпечаването на финансова поддръжка, значими дизайнерски такъми, както и - за първи път - посещаване на Седмицата на модата в Милано. Социалната самодейност на Академията за мода ще се реализира с лицето на " Златна игла 2021 " - Вероника Стефанова, Мис България Свят, и известният български фотограф Костадин Кръстев - Коко - притежател на Златна игла за фешън снимка.

Лице на " Златна игла 2021 " е българският топмодел Вероника Стефанова - Мис България Свят 2017. Водеща на грандиозното събитие за поредна година ще бъде моделът Гери Дончева. Постановката на ревю-спектакъла е на Боян Караиванов. По традиция статуетката " Златна игла " е направена от известния български бижутер Анжело Красини.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР