Наближава крайният срок за погасяване на I вноска на данъците,

...
Наближава крайният срок за погасяване на I вноска на данъците,
Коментари Харесай

Община Благоевград възстанови разликата от надвнесена такса смет на всички желаещи

Наближава крайният период за погасяване на I вноска на налозите, от администрацията приканват жителите да съблюдават законоустановените периоди, с цел да не бъдат излъчени автоматизирано на ЧСИ

Община Благоевград възвърне разликата от надвнесени суми за такса боклук на всички лица, подали заявки, откакто същата бе преизчислена от 2,9 на 2,1 промила вследствие на извоювано дело от страна на Община Благоевград против Областна администрация.

Промените по отношение на размера на Твърди битови отпадъци влязоха в действие от 1 юни 2023 г, като притежателите на недвижимо имущество, платили такса за цялата година и входирали съответното искане, получиха разликата от платените данъчни отговорности за второто полугодие.

Данъчно задължените лица, които не са заявили предпочитание сумите им да бъдат възобновени, следва да имат поради, че средствата няма да бъдат изгубени, а ще бъдат прихванати за идващ интервал.

Община Благоевград припомня, че на 30 юни изтича крайният период за погасяване на I вноска от данъчните отговорности. Поради новосъздадена организация в работния развой на общинска администрация при просрочие задължените лица се предават автоматизирано от система на Частен правосъден реализатор.

За да бъде избегнато ненужно оскъпяване и заплащания на спомагателни такси, Община Благоевград предлага на притежателите на имущество да съблюдават законоустановените периоди!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР