Наближава краят на тираничния режим на Владимир Путин в Русия,

...
Наближава краят на тираничния режим на Владимир Путин в Русия,
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Идва краят на Путин

Наближава краят на тираничния режим на Владимир Путин в Русия, съобщи специалистът по сигурност и някогашен министър на защитата Бойко Ноев в изявление за БНР.

" Ние сме при започване на края на режима на Путин. Дали това ще стане доста скоро или в малко по-отдалеченото, само че въпреки всичко в историческо близко бъдеще следва да забележим скоро. Аз чакам съветският народ да се отърве от този тиранин. Дали това ще стане с вътрешен прелом, дворцов, както махнаха всички до момента руски политически водачи, следва да забележим. Путин няма да бъде изключение в това отношение. Идва краят на Путин ", счита Ноев.

Той за следващ път сложи въпроса за " нуждата от дълбока депутинизация на българския политически живот, на българската стопанска система, на българската духовна сфера ".

" Депутинизация значи преди всичко промяна в правосъдната власт. Прокуратурата на Република България и някогашният екип на Бойко Борисов са главните проводници на съветското въздействие в България. Прокуратурата на Република България замита и попречва следствието на съветските специфични служби. Това, което те вършат – понякога да изкарват някакви шпионски кавги, това е единствено за мятане на прахуляк в очите на хората ", сподели Ноев.

Той отговори на всички, които оправдават дейностите на Путин в Украйна с войната в някогашна Югославия и Косово, с това, че режимът на Слободан Милошевич със своите дейности и с войните, които разпали на територията на някогашна Югославия, сътвори директна и непосредствена опасност за ползите и сигурността на България. Според него има кардинална разлика, тъй като обстановката в някогашна Югославия беше стигнала до етническо пречистване.

" За огромно страдание в България има такива [прокремълски] партии и това прави България по-различна от всички останали страни в Европейския съюз. Винаги би трябвало да се връщаме към аргументите за това, което се случва в Украйна, а това е опитът на Путин със мощ да спре цивилизационния избор на украинския народ да бъде част от демократична Европа, тъй като ние от време на време забравяме, че в опита на украинския народ да се откопчи от лапите на Путин имаше няколко по този начин наречени революции ", уточни Ноев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР