Наближава един от най-прекрасните празници в годината, празникът на влюбените.

...
Наближава един от най-прекрасните празници в годината, празникът на влюбените.
Коментари Харесай

Ето кои са НАЙ-романтичните градове в Европа

Наближава един от най-прекрасните празници в годината, празникът на влюбените. По този мотив взехме решение да ви отведем на странствуване до най-романтичните места в Европа.

1. Приказна Венеция

Романтична разходка с гондола из каналите на Венеция, опознаване и изгубване измежду тесните улички на историческия град, сантиментална вечеря с красива панорама – все прелестни хрумвания за един паметен Свети Валентин.

Изследвайте зашеметяващата площад „ Сан Марко “ и вечеряйте на свещи с гурме италианска кухня. Заради сантименталната атмосфера на това неповторимо културно леговище, месец февруари е най-подходящото време от годината за посещаване на Венеция.

2. Градът на любовта Париж

Всички знаем, че Париж е най-романтичният град в Европа. Колкото и хубав да е денем, той в действителност е магически след залез слънце, когато забележителностите са осветени. Можете да карате кънки под светлините на емблематичната Айфелова кула - какъв брой сантиментално е това!

Може да се порадвате на разнообразни забележителности на закрито, а за какво не посетите именитата стена на любовта в Монмартър, където има любовни послания на над 250 езика? Резервирайте маса в замайващ ресторант. След това се насладете на съвършената сантиментална вечер с къса разходка из оживения бул. „ Шанз-Елизе “.

3. Царствена Виена

Виена е прелестна дестинация за сантиментално бягство за празника на любовта и виното. Със своята история, охолно великолепие и красиви дворци, прелестна кухня, австрийската столица предлага необикновено прекарване, което ще запомните вечно.

4. Вечният град

Над 2000 години история и някои от най-известните забележителности в света са гаранция за незабравимо завършения във Вечния град за Свети Валентин. Погледнете на Рим от сантименталната му страна. Отседнете в хубав хотел и се насладете на следобеден чай в европейски жанр. Посетете Ватиканските музеи - прелестно място за превозване на един ден. Разгледайте бароковия квартал, разходете се из калдъръмените улички на Трастевере и не забравяйте да хвърлите монети във фонтана „ Треви “, с цел да осигурите завръщането си!

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР