Наближава един от най-обичаните празници от децата Хелоуин, който се

...
Наближава един от най-обичаните празници от децата Хелоуин, който се
Коментари Харесай

На какво трябва да се маскирате за Хелоуин в зависимост от зодията

Наближава един от най-обичаните празници от децата Хелоуин, който се отбелязва на 31 октомври. С годините той закупи огромна известност и в България, без значение че не са малко и критиците на честването му. На този ден дребни и огромни се маскират, с цел да изплашат по най-вълнуващ метод своите близки и да събират лакомства. Костюмите могат да бъдат най-различни – дали ще заложите на обичан воин от филм, книга или приказка, вие сами можете да решите. Някои избират класическите маски, до момента в който други залагат на по-екстравагантен тип. Зодията също може да дефинира значително какъв да бъде обликът, който ще пресъздадете. Ето какво би трябвало да изберете, с цел да дава отговор най-добре на вашия зодиакален знак:

Овен – спартанец. Хората от тази зодия са ясни и директни. Ето за какво обличането за Хелоуин е елементарна задача за Овена. Той ще се задоволи с заблуда за бърз грим или с нещо, което е елементарно да се облече. Овенът залага на практичността, тъй че евентуално множеството от костюмите му ще бъдат подчертани с грим, лента за глава или нещо друго, което могат да носят и смъкват елементарно. Пропуснете цялостния костюм за Хелоуин и се снабдете с ефектна спартанска каска на Леонид, с цел да привлечете вниманието на останалите.

Телец – вуду жрица. Що се отнася до обличането за Хелоуин, Телецът е тъкмо противоположното на Овена. Този зодиакален знак се любува на всеки късмет да се приготви, тъй че комплицираните и впечатляващи костюми им харесват най-вече. Телецът ще се нуждае от целия ден, с цел да се приготви за Хелоуин, само че ще си заслужава. До края на нощта тези хора ще бъдат неузнаваеми. Телецът вижда обличането и гримирането като форма на изкуство и това е просто още една вечер, с цел да покаже уменията си. Телецът ще бъде безусловно обаян в костюм за Хелоуин на вуду жрица. Това ясно споделя доста за неговата персона.

Близнаци – банков обирджия. За Близнаци заниманието на Хелоуин е ваучър с другари. Внимавайте, те обичат да играят номера. Близнаците са тези, които вършат смешки на всички по време на Хелоуин. Те се нуждаят от костюм, който ще им разреши да скрият куп номера в ръкава си. Също по този начин е най-вероятно по някое време на вечерта да изчезнат за промяна на костюм. Започнете нощта като банков обирджия или Червената шапчица, с цел да можете да носите някои изненади в чувала си с пари или кошница. След като приключите с всичките си пакости, се преоблечете в костюм на шут и приемете, че сте простакът на празненството, в положителния смисъл. Можете даже да опитате да кажете някои от тези банални смешки за Хелоуин. Важното е да е радостно.

Рак – летяща катерица. Ракът в никакъв случай не се усеща по -добре, в сравнение с когато е в уюта на личния си дом, а същото е правилно даже на Хелоуин. Ракът е знак, който символизира престоя вкъщи, тъй че за тези хора е подобаващ скотски костюм. Ако Ракът се маскира, тогава костюмът е по-добре да е комфортен. Без тесни корсети или високи токчета за този знак. Може да заложите на летяща катерица и да напълните скритите джобове с толкоз бонбони, колкото можете да вземете. „ Крилата “ обезпечават спомагателен уют и могат да послужат като тип одеяло, когато се сгушите в обичания човек, с цел да гледате обичания си заплашителен филм или да разказвате най-хубавите истории за призраци.

Лъв – динозавър. Лъвовете процъфтяват в обществените среди, с помощта на тяхната харизматична природа. Този нереален празник обаче не е безусловно мрачен и застрашителен за хората от тази зодия. Лъвът е слънцето, даже и на Хелоуин. Те ще желаят да носят нещо, което озарява стаята и върти глави. Така че, в случай че сте Лъв, евентуално ще желаете да употребявате по-глупав метод. Уверете се, че се откроявате с надуваем костюм на динозавър или великански пилешки тоалет.

Дева – като себе си. Дори и Девата да обича Хелоуин, тази година евентуално ще пропусне маскирането, просто тъй като това не е практично. Тъй като заради пандемията няма да има огромни празненства, хората от тази зодия няма да видят смисъл да поставят същите старания, които нормално биха създали. Предпочитат да намерят способи да спестят пари този Хелоуин. Ако въпреки всичко се маскират, няма да можете да познаете, че са го създали, макар че те ще ви кажат тъкмо кой или какво изобразяват, когато бъдат запитани. Съвет към хората от този знак – демонстрирайте любовта си към Хелоуин, само че не го правете с качулка, шапка на магьосница или един от тези изтъркани костюми за Хелоуин от 20-те години. Покажете малко автентичност.

Везни – кралска персона. Везните намират най-голямата наслада в работата с другите, тъй че да бъдат част от чифт или колективен костюм за Хелоуин, ще бъде най-забавното за тях. Те ще бъдат основатели на това да създадат допълващ костюм с колегата си. Ако са без сътрудник, Везните, ръководени от богинята на хубостта, ще се лутат цяла нощ, надявайки се да срещнат половинката си. Изберете костюм, който може да стои самичък, само че също по този начин има способността да бъде комбиниран с този на някой различен, като Железният човек или кралска тога. Независимо дали към този момент сте намерили своя принц или към момента го търсите, ще бъдете ослепителни.

Скорпион – зомби. Сезонът на Хелоуин също е сезонът на Скорпиона, тъй че довечера ще бъдете във вашата буря. Скорпионът е цар на Хелоуин, той няма проблеми с носенето на най-тъмния нереален костюм. Това е единственият път, когато тези хора се усещат видяни поради своята същина, без да се опасяват да бъдат съдени за това. Вътрешно знаете, че Хелоуин не е време за смешки – време е за плашене. Ще се чувствате като вкъщи си като мрачния жътвар, призрачен смешник или тревожно реалистично зомби.

Стрелец – парадна маска. Стрелецът вижда 31 октомври като просто още една вечер за празненство, единствено че с тематика. Те се интересуват повече от новите хора, които ще срещнат, или от незабравимите прекарвания, които ще изпитат.  Носете нещо просто, само че ефектно, като подобаващ боен костюм или прелестна венецианска маскарадна маска. Ако желаете да изберете за нещо страховито, разгледайте по-страшни костюми за Хелоуин, които ще ви основат кошмари.

Козирог – историческа персона. Козирогът ще носи грациозен костюм, направен от облекла, които евентуално към този момент е имал в дрешника си. Тези хора не желаят непотребни неща или блъсканица – и желаят да наподобяват уважавани. Вашият костюм за Хелоуин ще бъде на пресечната точка на удобството и остроумието. Това ще бъде нещо, което не изисква доста старания, само че въпреки всичко предава вашето положение и качества. Един от разновидностите е да се облечете като историческа персона като Христо Ботев или Васил Левски.

Водолей – нещо любопитно. Този знак постоянно търси най-оригиналния костюм. Водолеите ще носят тоалет, който никой не схваща, единствено с цел да могат да стартират диалог по тематиката. Те ще носят всичко, което им дава опция да приказват за концепциите си с вярата да получат утвърждение за тях.

Риби – нещо артистично. Рибите виждат Хелоуин като опция за изложение. Костюмът за този празник не е толкоз определящ от фактора на страха, що се касае за парадирането с артистичните им качества. Докато Телецът умее да се облича креативен, Рибите не желаят просто да основат костюм, в който да наподобява добре. Те желаят посредством него да предадат по-голямо обръщение. Представете едно от обичаните си творби на изкуството или литература с вашия костюм, като тази костюм на Мона Лиза да вземем за пример. Хората, които обичат изкуството, ще ви виждат и сигурно ще ви попитат каква е била концепцията на вашата концепция. Това ще ви сътвори късмет за нови контакти и даже да намерите сродна душа.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР