Наближава дългоочакваният и много желан от публиката концерт на италианците

...
Наближава дългоочакваният и много желан от публиката концерт на италианците
Коментари Харесай

Il Volo огласят Античния театър в Пловдив

Наближава дълго чаканият и доста мечтан от публиката концерт на италианците Il Volo.

На 6 юли в Античния спектакъл в Пловдив , пловдивчани и гостите на града ще се насладят на неповторимите гласове и чара на Джанлука Джинобле, Иняцио Боскето и Пиеро Бароне.

Най-известното класическо италианско трио идва с величествен театър “10 years ”. Той отбелязва 10-годишнината от блестящата музикална кариера на трите момчета, които разнасят по света хубостта на класическото пеене и италианското белканто. Специални декори, осветяване и сценография ще украсят бижуто на Пловдив – Античния спектакъл – най-подходящото място за това велико изкуство. В спектакъла на тримата млади тенори ще свирят музикантите от Симфоничния оркестър на БНР.









10-годишнината е важен празник за Джанлука, Иняцио и Пиеро, които към този момент не са момчета, само че са изнесли над 300 концерта в 210 града по света, пред повече от 2-милионна аудитория . Едва 28-годишни, могат да се похвалят с двукратна Грами номинация и с пет платинени албума зад тила си. И освен – с тях са пели едни от най-големите реализатори и имат върла аудитория на петте континета.

В миналата година на пандемия, когато всичко замря, тримата италианци не престанаха да се занимават с музика и с планове, свързани с разнообразни благотворителни дела.



В началото на юни, след едногодишна пауза, точно Il Volo изнесоха първия максимален типичен концерт в Италия. В ембрематичинната Арена ди Верона те показаха пред многохилядна аудитория, стекла се от цялата страна, своя величествен концерт в чест на Енио Мориконе, с присъединяване на гост-музиканти и под диригентството на неговия наследник Андреа Мориконе. С този план, отдаден на огромния италиански композитор и на киното, следва да бъде идващото международно турне на тримата италианци.

Заради силата на гения им, неповторимото лъчение и неоспорим престиж Il Volo са канени за участия в едни от най-значимите събития на Италия. На 2 юни, Националния празник на Италия, имаха достойнството да изпълнят в Арена ди Верона химна на страната си.

А в навечерието пък на Коледа 2020, на площада пред катедралата „ Сан Пиетро ” трите момчета изнесоха Коледен концерт, „ с цел да стоплят сърцата на своите сънародници ”, както самите те споделят.

В продажба са последите билети за концерта на Il Volo на 6 юли, Античен спектакъл, Пловдив. Може да ги намерите в.
 22-ри Международен фолклорен фестивал в Пловдив 22-ри Международен фолклорен фестивал в Пловдив
Община Пловдив за 22-ри следващ път е уредник на Международния фолклорен фестивал Пловдив – 2016, а градът е хазаин на орис...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР