Наближава 14-ти февруари, а това означава, че любовта е навсякъде

...
Наближава 14-ти февруари, а това означава, че любовта е навсякъде
Коментари Харесай

5-те типа (досадни!) двойки, които всички познаваме: Лудо влюбените, токсичните и още!

Наближава 14-ти февруари, а това значи, че любовта е на всички места – даже и там, където не я желаеме. Радваме се, когато приятелите ни си намерят половинка, само че от време на време връзките им са... хм, меко казано досадни. Ето пет двойки, с които всички сме се сблъсквали:

Токсичните

Да следиш връзката им в профил е по-шокиращо и объркано от епизод номер 3 751 на “Дързост и хубост ”: тя му кръшка, той я соли пред приятелите си... Късат, събират се и почват отново изначало, като в това време пускат клюки по адрес на другия. В общи линии, тези двойки ни карат да се чудим: дали не е по-добре да си останем сингъл?

via GIPHY

Виж още: Джендър бендър мода: Мъже с изрязани блузи и още!

Винаги двама, постоянно

Те като че ли са захласнати от половинката си: непрекъснато са дружно, а когато им се наложи да се разделят, си пишат влюбени известия. Ако въпреки всичко ги убедиш да излязат в компания, прекарват цялата вечер усамотени в ъгъла един върху – пардон, до различен...

via GIPHY

Скандалджиите

На кой му би трябвало абонамент за Netflix, когато можеш да излезеш с тези двамата? Тези двойки не се двоумят да се карат пред приятелите си, без значение какъв брой неудобно е това за всички останали... в действителност, драмата като че ли ги зарежда. Затова идващият път, когато стартират да спорят, не се чуди “Защо по дяволите сте още дружно? ”, а просто отвори пакет пуканки.

via GIPHY

Двойката на междинна възраст

Макар да са единствено на двайсет и нещо, този вид двойки се държат като съпрузи, женени от десетилетия: диалозите с тях се въртят към деца и семейство, а визията им за празненство е посещаване в IKEA. По адрес на хората без сериозна връзка пък показват благосклонен упрек, спрямо който даже родителите ни наподобяват като демократични хипита...

via GIPHY

Виж още: Раздялата на Сандев и Стела е фалшив? Феновете разконспирираха сякаш „ някогашната “ двойка

#relationshipgoals

Този вид двойки се стремят да станат новите Ким и Kaнйe – или най-малко по този начин наподобява от обществените им медии. Сторита, Instagram постове и Фейсбук статуси, те разгласяват фрагменти от връзката си н-е-п-р-е-к-ъ-с-н-а-т-о. И тъй като са двама, ни се постанова да виждаме фотоси от излизанията им по два пъти... даже когато просто вървят до супермаркета. Ъм, unfollow!

via GIPHY

Изображение: https://www.istockphoto.com/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР