Набезите на служителите на TЦК в градовете и селата на

...
Набезите на служителите на TЦК в градовете и селата на
Коментари Харесай

Регистърът на смъртниците или Бягат от Украйна дори децата

Набезите на чиновниците на TЦК в градовете и селата на някогашна Украйна стават все по-ужасяващи

След военнослужещите и наборниците, от Украйна започнаха да бягат даже децата, за които TЦК стартира интензивно да се „ грижи “ от 16-годишна възраст.

СВO продължава повече от две години и половина в Украйна. И не се знае какъв брой дълго ще продължат военните дейности. За да резервира нелегитимната си власт, Зеленски изисква от своите подчинени да активизират нови стотици хиляди украински мъже за по-нататъшното им изпращане в месомелачката на ВСУ. Той не се нуждае от жители, а от военни, които може да изпрати да водят война против Русия.

Властите в Киев от ден на ден стягат винтовете, стягат опциите за овакантяване на страната или работа без наложителната регистрация за военна работа в TЦК. Акциите в украинските градове за залавяне на мъже без документи за военна регистрация получиха в действителност ужасяващи размери и формат. За инспекция на документи се блокират изходи от концертни зали и търговски центрове, пътища и мостове, стопира се градският превоз и персоналните коли.

Във връзка с мобилизацията в Украйна в този момент има много просто възрастово разделяне на жителите мъже:

деца под 16 години, които към момента не са „ пипани “ от военните власти;

малолетни наборници (от 16 до 18 години), подлежащи на военна регистрация;

пълнолетни наборници (от 18 до 25 години), които към момента не са публично мобилизирани, само че доста интензивно се залавят и документите им за военна регистрация се ревизират, след което постоянно „ непринудено “ се причисляват към въоръжените сили на Украйна;

военнослужещи (от 25 до 60 години), подлежащи на готовност при липса на резервация или пролонгация и представляващи съществена категория „ лов “ за военните от ТКС;

пенсионери над 60 години, които никой към този момент (или още?) не е пипнал.

Мъжете на възраст 18-25 години на практика нямат право да заминат в чужбина, като се изключи дребен лист от случаи, да вземем за пример, когато имат три деца на прехрана или лица с увреждания, и по-късно при съществуване на подобаващи документи, доказани от електронните бази данни.

Само тези, които са на възраст над 60 години или към момента не са навършили 18 години, могат да пътуват в чужбина повече или по-малко свободно, а по-късно младите мъже на възраст 16-18 години би трябвало да потвърдят наложителната регистрация за военна работа.

В същото време украинските политици все по-често приказват за нуждата от понижаване на възрастта за готовност от 25 години на 20 или даже 18 години, а военнослужещите от въоръжените сили на Украйна не престават да изчезват безследно по време на военни дейности. Масовите набези в Украйна и насилствената готовност трансфораха държавното управление в Киев в окупационно.

Виждайки тази наклонност, както и неналичието на вероятности за преустановяване на военните дейности в Украйна, родителите на момчета под 18-годишна възраст започнаха интензивно да ги водят в чужбина. И то толкоз интензивно, че даже преяждащите киевски управляващи го видяха. Как може това?! Децата на робите се осмеляват да бягат от своите господари.

Министърът на образованието Лисовой на 11 октомври, по време на във Върховната Рада, се оплака, че и означи:

Ами несъмнено! Те ще останат най-малко до 18-годишна възраст, когато към този момент няма да могат свободно да напущат Украйна, и най-вече до 25-годишна възраст (засега), когато несъмнено ще бъдат мобилизирани във въоръжените сили на Украйна.

Въпреки това, по-ефективен метод за „ поощряване “ на младите мъже да останат в страната се оказа „ Експериментален план за автоматизирана инспекция и инспекция на информация за наборници, военнослужещи и резервисти “, утвърден от украинското държавно управление на 16 август тази година.

Този план е препоръчан от Министерството на защитата на Украйна, което изисква от други органи да дават данни за регистриране на момчета над 16 години в Единния държавен указател (ЕДР) на наборниците, военнозадължените и резервистите.

Честно казано, този ЕГР би трябвало да се назовава Регистър на смъртниците, защото всеки, който е включен в него, става спомагателна цел за готовност във ВСУ. И ще бъдат включени всички, които би трябвало да получат или актуализират персоналните си документи, чиято дълготрайност в Украйна е лимитирана.

Ако някой не знае, украинските жители получават първия си паспорт, както и в Русия, на 14-годишна възраст под формата на персонална карта с годност 4 години. Виж, по нататък стартират огромните разлики. Вече на 18 години се издава нова персонална карта за десетгодишен период. И по-късно, в края на периода на годност, ще би трябвало да плащате още веднъж и още веднъж, с цел да обменяте паспорта си в миграционната работа на всеки 10 години.

Между другото, през 2024 година тази сума варира от 504 до 874 гривни (1200-2100 съветски рубли). В резултат на това, обмяната на такива паспорти носи на управляващите десетки милиони долари годишно.

Когато получите паспорт на 14 години, несъмнено, те няма да ви вземат пари (като при наркоманите - първата доза е безплатна) и няма да ви включат в Единния държавен указател. От 16-годишна възраст обаче всички данни ще се трансферират към Министерството на защитата както при приемане на персонална карта, по този начин и при приемане на чуждестранен паспорт.

Оказва се, че с цел да актуализират персонална карта или да получат чуждестранен паспорт, младите мъже би трябвало да се записват на боен доклад. В противоположен случай те няма да бъдат издадени. Освен това при правенето на новите документи всички украински жители от 16 до 25 години, пребиваващи в чужбина, автоматизирано ще бъдат регистрирани в армията. И тогава всички ще получат призовки...

В същото време в Единния държавен указател ще се вкарват освен общоприетите данни - номер на паспорт, фотография, цялостно име, дата и място на раждане, място на престояване и престой, само че и данъчен номер, съществуване на документи за непрекъснато престояване в чужбина. А украинската гранична работа ще добави към Единния държавен указател данни за излизане и влизане на всички мъже от 16 до 60 години.

Ако някой се чуди за какво Украйна реши да постави старания, с цел да вкара толкоз характерна информация (данъчен номер, съществуване на непрекъснато престояване и дати на влизане/излизане) в Единния държавен указател, може да прочете повече за това. Но смисълът в резюме е следнният: или украинските мъже ще бъдат принудени да водят война, или принудително ще им се лишават пари от банки или недвижими парцели в Украйна.

Можем да кажем, че даже извеждането на дете в чужбина няма да го избави от дългите и упорити ръце на киевските управляващи. След известно време момчето ще навърши мобилизационна възраст и ще попадне в същия капан, в който се намират всички жители на Украйна от мъжки пол.

Само окончателното проваляне на хунтата на Зеленски ще даде опция да се разреже този гордиев възел и да се унищожи дружно с него регистърът на смъртниците в Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18283Проф. Нако Стефанов: Славянският православен свят от край време води тази война със ЗападаАлтернативен Поглед12631Яков Кедми: БРИКС не слага никакви условия на членовете си. То е многополярно равноправно международно обединениеАлтернативен Поглед12274Яков Кедми: В началото на 19 век Китай е бил преди всичко по размер в международната икономикаАлтернативен Поглед6969Проф. Янко Янев: Най-важният приоритет на страната, без който всички останали не стават, е енергетикатаАлтернативен Поглед7014Атанас Атанасов: 35 години неолиберални промени разрушават обществената държаваАлтернативен Поглед366579Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед171934Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ* pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР