NAACP на Йонкърс не открива никакви доказателства“, че гимназисти-спортисти са

...
NAACP на Йонкърс не открива никакви доказателства“, че гимназисти-спортисти са
Коментари Харесай

NAACP не намира „никакви доказателства“ за антисемитски подигравки по време на баскетболен мач за момичета в Ню Йорк. HS баскетболен мач е отменен след предполагаема злоупотреба

NAACP на Йонкърс не открива „ никакви доказателства “, че гимназисти-спортисти са хвърляли антисемитски обиди на съперници евреи по време на баскетболен мач за девойки което провокира необятна реакция.

Съобщава се, че следствие на групата е разкрило „ преждевременно наказание “ против учениците от гимназията Рузвелт, които са били упрекнати, че са се насочили към играчи от Leffell School, частно еврейско учебно заведение в Хартсдейл, по време на игра на 4 януари, която беше анулирана до края поради споровете.

Но Франк Коулман, президент на Yonkers NAACP и старши свещеник в баптистката черква Messiah, сподели, че няма „ безусловно никакви доказателства за каквито и да било антисемитски обиди “, съгласно Journal News.

Обвиненията бяха по едно и също време „ погрешни и несправедливи “, заключава отчетът на NAACP след обзор на записите от играта и диалог с родители, деца и треньори.

Също по този начин се споделя, че изказванията, че играчите на Рузвелт са били прекомерно нападателни, са погрешни.

„ Те п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР