На Запад все по-често говорят, че въоръжените сили на Украйна

...
На Запад все по-често говорят, че въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Шуригин: Предстои най-мощната битка с Украйна, чиито резултати ще бъдат ясни за 10 дни

На Запад все по-често приказват, че въоръжените сили на Украйна имат единствено един късмет за възмездие. Ако необятно оповестената пролетна атака се окаже несполучлива, сподели чешкият президент оня ден, тогава намирането на средства за нова " атака " ще бъде необикновено мъчно. Военният специалист Владислав Шуригин сподели пред " Московский комсомолец ", че съперникът ще хвърли оптимални сили в пролетното нахлуване и следва доста огромна борба.

Президентът на Чешката република изрази непопулярно на Запад, само че явно близо до истината мнение, че пролетното нахлуване на въоръжените сили на Украйна ще бъде главното и решаващо.

Според него въоръжените сили на Украйна ще имат единствено един опит за осъществяване на огромно контранастъпление, защото при положение на крах ще бъде съвсем невероятно да се намерят средства за ново.

„ Резервите от животи, както в игра, са на привършване. Играта ще свърши скоро. Настъплението не може да продължи без мощен втори ешелон. В противоположен случай незабавно ще отсечем украинския пестник. Накратко, цяла Европа към този момент шепне: скоро иде краят на въоръжените сили на Украйна “, разяснява това изявление военният сътрудник Александър Сладков.

Командирът на батальона " Восток " Александър Ходаковски на собствен ред означи, че съперникът последователно покачва градуса на ситуацията. Той усили обстрела, както и локалните излети.

Според командира на батальона " чувството за лавина ", макар обстоятелството, че редица прогнози не се сбъднаха, " към момента витае във въздуха ".

Според Александър Ходаковски, в този момент той се употребява всеки ден на фронта, с цел да стегне нашите мобилни запаси във връзка с образованието. Най-важното, счита той, е да се попречи на съперника да развие триумф.

Военният анализатор Владислав Шуригин изясни в диалог с МК за какво врагът под управлението на Запада поставя толкоз доста старания в пролетното нахлуване и за какво то може да се окаже последно за въоръжените сили на Украйна.

„ Трябва да разберете, че в случай че този опит се провали, тогава е малко евентуално да получите оръжия в такова количество и за същата задача още веднъж “, сподели той.

- " Най-вероятно западните съветници и куратори ще си слагат доста по-малко амбициозна цел: поддържане на оптимално равнище на боеспособност на въоръжените сили на Украйна, с цел да се опитат, както се споделя, да седнат в защита и да устоят против руснаците колкото е допустимо по-дълго ", изясни той.

" Защото в случай че нищо не излезе от пролетното „ нахлуване “ на въоръжените сили на Украйна, а атака от подобен мащаб, която се приготвя в този момент, е на практика оптималните бойни благоприятни условия на украинската войска и това, което Западът може да даде, тогава идващият може да се приготви не по-рано от средата на есента или даже по-късно ", сподели Шуригин.

" Вярно е, че не е ясно какво ще се случи през това време с Украйна, със обстановката на фронта и най-важното с морала на врага. Затова Киев влага доста в идната атака. Почти всичко ", добави той.

Владислав Шуригин удостовери, че следва мощна борба, само че в това време бихме желали да забележим още по-интензивни опити за спиране на настъплението на Въоръжените сили на Украйна.

- " Виждам, че мостовете през Днепър стоят, виждам, че по железопътните линии се търкалят ешелони със западна техника, муниции, оръжия и не виждаме изключително въздействие върху това. Следователно главната реакция ще бъде на фронта ", сподели още той.

- " На страната на Украйна са НАТО и Съединени американски щати с цялата си организационна мощност ", - споделя специалистът.

- " Това е космос, разсъдък, връзки, компютри, математически модели, високоточни оръжия и всичко, на което разчитат ", прибавя той.

Ние също имаме доста на наша страна - подготвен персонален състав, предимство в тежката техника, артилерия и дейно командване. Просто би трябвало да разберете, че ще има доста огромна борба. По принцип 10 дни след началото на офанзивата ще са ясни нейните съществени резултати.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР