На южния фронт в Украйна командирите на руските окупатори не

...
На южния фронт в Украйна командирите на руските окупатори не
Коментари Харесай

ВСУ настъпват на юг, руското командване не дава на новобранците патрони – бои се от бунт

На южния фронт в Украйна командирите на съветските окупатори не дават на мобилизираните патрони поради боязън от протест, заяви Униан с позоваване на информация от Управлението за стратегически връзки на Въоръжените сили на Украйна.

Междувременно ВСУ не престават настъплението си в южните региони на бойните дейности.

" В зоната на бойните дейности в украинския юг мобилизираните съветски военни са принудени да се придвижват с незаредено оръжие. Целият военен комплект пътува настрана. Резултатът е предсказуем: гибел или плен. " – се споделя в известието на ръководството.

Украинските сили не престават да изтласкват врага и той е заставен да трансформира отбранителните си линии като ги реалокира по-далече от линията на украинското нахлуване.

„ Продължаваме да изтласкваме врага в Херсонска област, той към този момент трансформира линиите си на защита с по-дълбоки, които са готови по-рано, в течение на тези 7 месеца те са укрепвани благодарение на железобетонни структури. Затова може да наподобява, че настъплението се е забавило, само че това е авансово разчетено. “ – съобщи говорителката на южните Сили за защита Наталия Гуменюк.

Превод Faktor
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР