на ВВС на Филипините C-130 се разби в архипелага Сулу

...
на ВВС на Филипините C-130 се разби в архипелага Сулу
Коментари Харесай

Самолет на филипинските ВВС се разби при кацане

на Военновъздушни сили на Филипините C-130 се разруши в архипелага Сулу в югозападната част на страната. Това заяви командващият въоръжените сили на републиката Сирилито Собежана, написа ТАСС. По думите му, избавителната интервенция продължава. " Правим всичко допустимо да спасим оживелите ", сподели той и акцентира, че най-малко  50 души към този момент са откарани в болница .

Катастрофата се случи през днешния ден по обяд локално време на летище Джоло. Самолет C-130, който беше част от филипинските военновъздушни сили, се е разрушил при кацане , съгласно първичната информация. „ Първите отчети демонстрират, че е имало 92-ма души на борда, в това число трима водачи и петима членове на екипажа. Спасителната работа продължава ", добави той. Според военновъздушните сили на републиката при кацане на летището самолетът е пропуснал пистата и се е забил в близкото село , след което е избухнал пожар. На място са пристигнали пожарникари, с цел да се борят с огъня.
 Самолетна злополука в Словения лиши живота на всички на борда на машината Самолетна злополука в Словения лиши живота на всички на борда на машината
Малък аероплан се разруши покрай до словенския град Бовец, в западната част на страната. При злополуката са починали всичките трима душ...

Този C-130 беше трансфериран на Филипинските Военновъздушни сили от Съединени американски щати през февруари предходната година. Това беше един от двата американски самолета, закупени с военно финансиране. Съобщава се, че 17 души са в неопределеност, а 29 тела са открити на мястото на случая .

На Филиппинах разбился военный самолёт. Минимум 17 человек погибли.

Всего на борту находилось 92 человека, 40 из них спасли и доставили в госпиталь
— TJ (@tjournal)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР