На всички ни се е случвало да стоим в леглото,

...
На всички ни се е случвало да стоим в леглото,
Коментари Харесай

Да заспиш за 2 минути: трикът, който да си „откраднеш“ от военните

На всички ни се е случвало да стоим в леглото, пробвайки се да заспим по-скоро, с цел да не се усещаме извънредно на идната заран. И тогава не оказва помощ нито броенето на овце, нито билковите чайове, камо ли пък разглеждането на Фейсбук.

Когато обаче работиш в армията и имаш компликации със съня, казусът става още по-сериозен. Затова не е учудващо, че военните си имат специфични техники , с които да не се лишават от отмора.
 image2_16x9.png ТАРО ХОРОСКОП 2023 за всяка зодия: вижте какво демонстрират картите за новата година! На фокус
Една от тях е разказана в книгата „ Почивай и побеждавай: Да се справяш като първенец “ , написана от Лойд Бъд Уинтър – треньор, който е обучавал 27 амеркански олимпийски първенци през 29-годишната си кариера.

Сред взетите ограничения е и следната техника, която разрешава на военните да заспят за негативно време . Тя има 96% успеваемост след 6 седмици упражняване, тъй че започни да се упражняваш и имай малко самообладание, с цел да усетиш резултата .
 Как да заспиш за 2 минути в 4 стъпки  Как да заспиш за 2 минути в 4 стъпки  Как да заспиш за 2 минути в 4 стъпки  Как да заспиш за 2 минути в 4 стъпки
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР