На всички клиенти, които имат абонамент за локално платено паркиране

...
На всички клиенти, които имат абонамент за локално платено паркиране
Коментари Харесай

Удължават срока за абонамент за локално паркиране за синята зона“

На всички клиенти, които имат абонамент за локално платено паркиране за " синята зона " във Варна– живущи и юридически лица, ще бъде продължен абонамента за времето, за което не действа зоната за краткотрайно паркиране, като това ще стане по длъжностен път, заяви Младен Иванов, шеф на общинското дружество „ Общински паркинги и синя зона “.

Както стана ясно, краткотрайно е прекратен режимът на краткотрайно паркиране в синята зона, според заповед на кмета на Община Варна. Това значи гратис паркиране на моторно-превозни средства на обозначените и маркирани паркоместа.

Режимът за платено паркиране вид „ Служебен абонамент “ не е прекратен. Паркирането тук-там, обозначени с отвесна сигнализация /знак/ „ Служебен абанамент “, е от 9.00 до 19.00 часа в работни дни. Нарушителите ще бъдат глобени, според Наредбата за организацията на придвижването на територията на община Варна “. Всички платени паркинги към Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “ работят в режим 24/7. От Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “ приканват водачите на МПС, на които им е наложително използването на персоналните коли, да съблюдават разпоредбите и да паркират на позволените паркоместа. Дейност " Репатриране на МПС " също работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР