На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разделени!

...
На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разделени!
Коментари Харесай

Новата на Благо Джизъса отрече да се развеждат, но даде повод за размисъл

" На всички жълтурчета мога да кажа, че не сме разграничени! Дайте ни още малко време “ – това показа Полина Спасова, брачна половинка на Благой Георгиев. Публикацията тя пусна в обществената мрежа Инстаграм.

По този метод тя се опита да запуши устата на всички, които разясниха, че двамата с Благой са разграничени. Влюбените гълъбчета се ожениха преди няколко месеца и от този момент насам има разнообразни клюки, че има кавги в фамилното гнездо.

Допълнително масло в огъня поставя и някогашната половинка на Благой - Златка, която постоянно се изрича за това какъв татко е той, че не отделя доста внимание на детето си, както и че пропусна неговия трети рожден ден преди няколко дни.

Какво обаче желае да каже Полина с " Дайте ни още малко време ", към този момент остава мистерия, очевидно обаче приготвят изненада.

Междувременно " PR-ът на звездите ", както е прочут - Наско Лазаров, също опроверга информациите, че Джизъса и новата му възлюбена ще скъсат брачния контракт. Той бе безапелационен че светската двойка е влюбена и няма нищо, което да им пречи на любовта. На медиите Лазаров препоръч да ревизират, най-малко от 2 източника, преди да разгласяват нещо.

Вижте цeлия пост на Лазаров
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР