На всеки от нас ни се е случвало някога да

...
На всеки от нас ни се е случвало някога да
Коментари Харесай

Програмист разкри пред Петел: Какво да правим, за да възстановим изтрити файлове на компютрите и телефоните си

На всеки от нас ни се е случвало в миналото да изтрием значим файл, фотография или видео от компютъра и телефона си, само че е хубаво да знаем, че можем да възстановим тези файлове назад! Изтритите файлове обаче могат да се възстановят елементарно и гратис, пише до " Петел " Александър Димитров, програмист. 

Когато изтриете някой значим файл е добре незабавно да спрете да триете други файлове, тъй като намалявате шанса на файла да бъде върнат. След като сте изтрили файла или файловете, вие просто би трябвало да инсталирате стратегия за връщане на данните. Ако сте с Windows, ще дам образец с програмата Recuva. Може да я свалите тук:  http://filehippo.com/download_recuva  като натиснете на зеления бутон " Download Latest Version " в дясно. След като сте я свалили и конфигурирали, пуснете я и ще ви излязат варианти които ви питат къде тъкмо са били изтритите файлове, т.е. в случай че сте изтрили някой файл от Desktop, задайте на програмата да сканира Desktop. Също може и да сканирате всички Хард Дискове за най-различни типове файлове. Връщането на всеки файл, изключително в случай че е заличен от дълго време не е обезпечено, по тази причина е най-добре, инцидентно в случай че изтриете нещо което е значимо за вас, незабавно да сканирате с програмата мястото където е бил заличен файла. Ако по някаква причина не се намира файла, може да пробвате и с други сходни стратегии, с цел да ги намерите просто напишете в Гугъл " Restore deleted files software " и ще ви излязат доста. 

За телефони Android и iOS процедурата е същата, отидете в магазина за приложения и напишете " Restore deleted files ", ще ви излязат доста стратегии. Една доста добра стратегия за Android се споделя " Dumpster ". Тя обаче може да възвърне файлове който са изтрити единствено след нейното инсталиране, само че ги връща съвсем на 100%.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР