На всеки от нас му се е случвало поне веднъж

...
На всеки от нас му се е случвало поне веднъж
Коментари Харесай

Как се държи всяка от зодиите, когато иска секс без ангажимент

На всеки от нас му се е случвало най-малко един път в живота да желае някакви сантиментални връзки с различен човек, само че те да са единствено за развлечение и да не водят до сериозен ангажимент. В същото време всички ние сме наясно, че с цел да задържим за известно време интереса на различен човек, без да се обвързваме с него, то ще би трябвало да го мотаем по някакъв метод, написа Tialoto.bg.
По-неприятно е, когато сме от другата страна – на мястото на индивида, който е лъган, който желае, дава и чака обич, само че му оферират единствено трохички време или казано с други думи „ просто секс “.

Вижте по какъв начин представителите на 12-те зодиакални знака се държат, когато желаят да ви държат „ на разположение “, само че без да изпитват обич към вас и без да имат планове да градят бъдещето си с вас.

Дори и да не вярвате в астрологията, има възможност да станете жертва на сходни лъжливи взаимоотношения, на които да възлагате много по-големи упования.

Овен

За да ви държи наоколо, само че без да се обвързва с вас, индивидът Овен постоянно ще ви написа закачливи есемеси и постоянно ще си чати с вас когато и да е на денонощието. По този флиртаджийски метод той ще ангажира мисълта ви и ще ви кара да вярвате, че в действителност се интересува от вас. Той обаче няма да прекарва качествено време с вас и по-скоро постоянно ще се оказва много ангажиран, когато поискате от него действителна среща. Най-вероятно подлите му планове ще включват единствено секс без ангажимент, само че и в никакъв случай няма да ви го каже непосредствено.

Телец

Телецът, който желае връзки за секс, само че без да има желание да гради сериозна връзка с вас, ще се държи супер другарски. Той ще се сближи освен с вас, само че и с вашите другари, а може би и с членовете на вашето семейство. Той ще се преструва, че ви цени и че даже има усеща към вас, само че няма да поддържа думите си с дейности. Този човек може да излиза с вас на срещи, да се мотае с вас и вашата компания, само че в това време ще продължава да се оглежда за други евентуални сътрудници и въобще няма да ви се кълне във безконечна честност.

Близнаци

Ако човек от зодия Близнаци ви желае в живота си, само че без да желае да сте му извънреден сътрудник, той може и да ви подмами с някакви кухи обещания, които няма желание да съблюдава. Той няма да го направи супер непосредствено, само че по някакъв метод ще ви убеди да се въртите в неговия другарски кръг. Той ще излиза с вас, само че постоянно дружно с други хора. Никога няма да ви предложения на среща и да сте единствено двамата. Той знае, че останете ли уединено за по-дълго, ще се издаде, че в действителност няма усеща към вас.

Рак

Хората от този знак са лоялни и рядко са склонни да се възползват от непознатите усеща просто ей по този начин. Могат да го създадат, в случай че желаят фамилиарност с вас, само че единствено с цел да излекуват раните си от предходна връзка. Те ще ви хленчат за страданията си, ще ви описват какъв брой мъчителни са били връзките им с някогашния им сътрудник и по този начин ще ви накарат да ги съжалявате и ще ви натикан в леглото си. Скоро обаче ще се окаже, че просто са се пробвали да завоюват благоразположението ви, без да имат никакви по-сериозни планове към вас.

Лъв

Лъвовете, които желаят секс без ангажимент, ще заложат на своята аура, излъчваща достойнство и почитание. Те ще се държат благо и обилно към вас, ще са ви постоянно разполагаем, когато имате потребност от тях и ще са подготвени да ви оказват помощ. По този метод ще ви накарат да си мислите, че сте значими за тях и че даже имат усеща към вас. Маската на достойнство, която всички Лъвове носят сполучливо, от време на време скрива същинското им лице. Лъвът може просто да ви употребява за собствен краткотраен сътрудник за секс, изключително в случай че продължава да се държи като самостоятелен, макар интимните ви връзки.

Дева

Девите играят рискови ментални игри посредством манипулативно държание. Ако една Дева желае да ви употребява за собствен секс сътрудник, без да се ангажира с вас дълготрайно, тя ще е ту топла към вас, ту ще се държи студено. Ще ви кара да се чудите дали в действителност ви обича или пък не. Докато сте супер комплицирани от нейното държание, вие ще продължавате да се виждате с нея, само че по нейните правила. Когато вашата приемливост стигне своята граница, Девата внезапно ще ви каже довиждане и ще продължи напред, изпълвайки ви с прочувствен стрес.

Везни

Добрите Везни сякаш търсят баланс във всеки аспект в живота си, само че и те са склонни да се възползват от термина „ другар за секс “. Ако желаят да бъдат интимни с вас, само че без да влизат в сериозна връзка, те ще ви накарат да си мислите че сте част от целите им. Това ще ви държи със завързани очи, вследствие на което няма да можете да видите същинското им лице. Ако обаче прекомерно дълго държат връзките ви в загадка от света и не ви срещат, нито ви показват на никой собствен непосредствен или другар, то това няма да се случи и в бъдеще.

Скорпион

Представителите на Скорпион са най-загадъчните. Те ще се заиграят с вас по подобен метод, че тотално могат да ви заблудят за същинските си планове. Те са майстори в скриването на истината. В началото те могат да ви подмамят в клопката си, говорейки ви за предстоящ ангажимент. Скоро откакто вкусите от ласките им обаче, може ненадейно да охладнеят към вас. Не след дълго ще разберете, че очарователният Скорпион в действителност си е търсел просто развлечение в леглото, а възприятията му към вас са единствено една ваша заблуда.

Стрелец

Стрелците по принцип си имат уплаха към обвързване, само че са доста умели във флирта. Те се възползват от своя благополучен шанс, давайки подправени обещания за щастливо и несъмнено бъдеще на съвсем всички свои гаджета, само че рядко се влюбват надълбоко. Може и да не съумеете да видите фарса във вашия Стрелец, тъй като той ще го крие зад занимателно, своенравно и рисковано държание. Всъщност, в случай че е решен да ви вкара в леглото си, той ще го направи, пък даже и да не е влюбен във вас. Отговорността си е ваша, в последна сметка.

Козирог

Козирогът е доста работлив и упорит по природа. За него работата е над всичко останало. Понякога той си търси сътрудник единствено за секс без ангажимент, точно тъй като не желае любовта да го разсейва от кариерата му. Ако вашият Козирог е от този вид, той ще се държи към вас общително, само че делово. Ще ви демонстрира най-нежната си страна в леглото, само че отвън вратата на спалнята ще е различен човек, който няма да демонстрира нужната обвързаност към вас, с цел да могат да се задълбочат връзките ви.

Водолей

На Водолеите им липсва прочувствена неприкритост. Те се опълчват на прочувствената болежка и затова постоянно се отвращават от концепцията за съществено обвързване. Така да се каже, Водолеите, са странни по природа, и в съвсем всички случаи биха избрали връзката за една нощ пред тази за цялостен живот. Така че, в случай че те желаят единствено сътрудник за секс, то ще ви го кажат напряко. Те няма да се преструват на романтици, нито да ви дават празни обещания. Просто не желаят да се въвличат във всичко това, само че тъкмо с тази своя откровеност ще ви държат наоколо.

Риби

Рибите са най-трудни за сериозен ангажимент и като цяло за сантиментална връзка. Те са извънредно чувствителни, съпричастни и деликатни към възприятията на другите хора. Оптимистичните Риби избират да живеят в свят на мечти, с цел да не бъдат унищожени от действителността. Тези техни характерности ги подтикват да дават подправени клетви за ярко общо бъдеще и до момента в който вие им вярвате и им се посвещавате, те самите си остават някак безгрижни. Вие ще смятате, че имате връзка с тях, а те ще си се държат като необвързани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР