На всеки човек му се случва поне веднъж в живота

...
На всеки човек му се случва поне веднъж в живота
Коментари Харесай

Той има любовница: Да си тръгнете или да останете

На всеки човек му се случва най-малко един път в живота си да изтърпи невярност или изменничество. Ако и вие сте в такава обстановка сега, не се отчайвайте и не падайте духом. Има способи да излезете от рецесията и да вземете най-правилното решение.
В последна сметка едно е, в случай че е за първи път са ви изневерили, само че друго е в случай че вторият или следващ път не е просто инцидентна неточност, мимолетно занимание или допълнение към множеството чашки по време на корпоративно празненство. Това към този момент е ясно съзнателен и мечтан акт. Какво би трябвало да извършите в тази сложна обстановка? Какво решение да вземете и по какъв начин да избегнете дежа вю?
Тук главното нещо, което би трябвало да извършите, е да поемете надълбоко въздух и да се успокоите. В последна сметка суматохата няма да помогне на никого. Плачът също няма да е от изгода, въпреки и да отстранява краткотрайно чувството за заседнала буца в гърлото. Тук незабавно, откакто възстановите дъха си и измиете следите от размазана серпантина, задайте си някои въпроси:
Причините за връзка в профил или срещи с някогашни любовници могат да бъдат най-различни. Такива може да са: Недоволството му от половите преживявания с вас; Желание за нови, ярки и буйни усещания; Момент на конспирация или упованието да бъде хванат.

Когато към този момент сте открили аргументите за невярност, започнете да работите по тяхното премахване. Време е да поработите върху себе си и да внесете нови бележки в половия си живот.
* Опитайте се да съберете информация за любовницата му. Коя е тя, какво е търсила самата тя по отношение на вашата обичан, по какъв начин се облича, по какъв начин може да го притегли и какви са нейните недостатъци. Трябва да познавате враговете си от един взор! В никакъв случай, обаче не превръщайте цялата тази неприятна история в евтина детективска история. Не се унижавайте.
* Никога не натискайте бутона на „ жалостта “. Не манипулирайте децата, здравето, брака си и така нататък Това е слабите ви страни, които постоянно би трябвало да браните. И в тази обстановка би трябвало да сте по едно и също време по-силни и по-мъдри. Истериите не са спрели нито един човек. Напротив, ще му е по-лесно да отиде до мястото, където ще е прегърнат, погален, свестен и няма да желаят нищо от него.
* И въпреки всичко, в случай че сте решили да простите, тогава би трябвало да разберете, че колкото и да е мъчно, никога в бъдеще не упреквайте и не се срамувайте. Прошката е вашият персонален избор. Дори и да боли, би трябвало да се премълчи!
 

 
Втори вид
В случай, че сте решили, че не сте подготвени да продължите връзката. В случай, че болката и горчивината от случилото се в никакъв случай няма да изчезнат и няма да бъдат забравени. Не е належащо да се заблуждавате? Ако сте били предадени един път, то доста евентуално е при всяка опция той да повтори още веднъж.
Не забравяйте, когато една врата се затвори, то сигурно ще се отвори друга. Може би това е вашият късмет за нов живот, нова обич без изменничество и измяна Дори фактът, че вашият мъж има държанка или е възобновил връзка с някогашната си, не е присъда, а най-вероятно диагноза. Диагнозата лакомец и изменник.
На света има доста почтени мъже, освен това мъдри, богати и красиви.
Обичайте и бъдете обичана! Уважавайте, на първо място себе си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР