На влизане за поредния Коалиционен съвет някои от участниците в

...
На влизане за поредния Коалиционен съвет някои от участниците в
Коментари Харесай

Среднощен Коалиционин съвет нищи злободневните теми в обществото

На влизане за следващия Коалиционен съвет някои от участниците в срещата обявиха, че не са наясно какво тъкмо ще се разисква довечера

Владислав Панев от Демократична България:

" Предполагам - злободневните тематики в обществото. Които са и обновеният бюджет, който би трябвало да бъде импортиран в Народното събрание, идната седмица евентуално, Македония... ".

Станислав Балабанов от " ИТН " очерта различен евентуален дневен ред:

" Доколкото разбрах, днешната среща ще е на тематика " Плана за възобновяване и резистентност, защото.за да тръгнат средствата от Европейски Съюз, разбрахме, че Народното събрание до края на годината би трябвало да осъществя редица законопроекти като юридическта гаранция за тези средства от Европейски Съюз ".

От " ИТН " имат свое предложение за техническа актуализация в бюджета, която е обвързвана с увеличение на възнагражденията във висшите учебни заведения. Текстовете са в седмичната стратегия на депутатите.

На въпрос на БНР дали по този начин е разумно да постъпват съдружните сътрудници, откакто през юни сигурно от държавното управление ще бъдат импортирани нови текстове в бюджета, Балабанов отговори, че смяната е разисквана с сътрудниците и е утвърдена от отрасловия министър:
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР