На влизане в Къщата на „ВИП Брадър Ол Старс” през

...
На влизане в Къщата на „ВИП Брадър Ол Старс” през
Коментари Харесай

Борислав Захариев свали проклятието на Боби Турбото

На влизане в Къщата на „ ВИП Брадър Ол Старс” през 2014 година Борислав Захариев си пожела най-накрая да смъкна проклятието на Боби Турбото. Тв облика, който сътвори преди време в „ Сблъсък”, му даде моментна популярност, само че и го обрече на трайна безработица. Заради Боби Турбото, артистът, който към този момент е на 37 години, по този начин и не съумя да пробие нито в театъра, нито в киното.

За цялото това време, откогато не е на екран, Борислав Захариев на няколко пъти опита да покаже, че може доста повече от това да се изявява в емблематичния тв облик. Пробва да промени имиджа си във „ ВИП Денс”, където стигна до край, а след това и във „ ВИП Брадър Ол Старс”, където нямаше подобен шанс. Сега в „ Като две капки вода” Борислав сякаш най-накрая съумя да счупи каръка и да потвърди артистичния си капацитет.

„ Колкото ми е дал този облик, толкоз и ми е взел. Хубаво е да си прочут, обаче това какво значение има, когато не си благополучен. Не може да се каже, че с този облик мога да бъда благополучен. Щастлив съм, че съм различим, че хората се забавляват… Най-вече съм благополучен за това, че карам хората се усмихват. Това е нещо, което в действителност ме кара да се веселя и да се кефя, че съм избрал този път… Но този облик ми лиши и опцията да строя кариера, опцията да бъда друг, какъвто желая да бъда, и подобен, за какъвто съм учил. И с това съм се справял сносно, до момента в който бях студент, доста преди да сложа престилката и очилата”, съобщи преди време Борислав Захариев.

„ Вярвам, че ще пристигна миг, в който ще покажа на хората, че не съм единствено този…”, споделя Борислав, визирайки тв облика си Боби Турбото. Предвид блестящите му изяви на сцената на „ Като две капки вода”, нищо чудно артистът най-накрая да успее да сбъдне огромното си предпочитание, написа " Уикенд ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР