На вицепремиера Валери Симеонов му идва отвътре да се прави

...
На вицепремиера Валери Симеонов му идва отвътре да се прави
Коментари Харесай

КЛОУН В ПОЛИТИКАТА, КЛОУН И В ЖИВОТА! Срамът във властта Валери Симеонов се подигра с патриотизма! За сватбата на довчерашния си враг Волен се облече като...

На вицепремиера Валери Симеонов му идва от вътрешната страна да се прави на шут (освен в случаите, в които се прави на бияч). Не пропусна мотива и този път, на сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева.

Симеонов, който е някогашен кум на Сидеров от първия му брак с журналистката Капка Георгиева се появи на сватбата с няколко часа забавяне. Това провокира много мнения, като се имат поради напрегнатите връзки сред двамата съдружни сътрудници.

Оказва се обаче, че Симеонов е имал основателна причина за закъснението - той се появи, облечен в... носия! Точно в точния момент, с цел да забавлява към този момент добре почерпените и напълнили стомасите политици. Двамата със Сидеров бяха занимателна картинка - единият с фрак, другият с потури. Липсваха единствено мускалите с розово масло в пояса и възгласите "Булгар, булгааар! ". Патриотизъм, трансфорат в маскарад.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР