На вчерашния 17-ти януари Антония Петрова-Батинкова имаше не един, а

...
На вчерашния 17-ти януари Антония Петрова-Батинкова имаше не един, а
Коментари Харесай

Антония Петрова-Батинкова и Ивайло направиха голяма изненада

На вчерашния 17-ти януари Антония Петрова-Батинкова имаше не един, а цели два празника - имения си ден и рождения ден на сина си Благовест. За да го зарадва в действителност доста, Антония и мъжът й Ивайло подариха на чаровното си момченце огромна, алена детска кола, с която той към този момент има цяла фотосесия.

"Днес, на 17.01, точно на именния ми ден, точно на Антоновден се роди нашето само дете, нашият единствен наследник - Благовест Ивайло Батинков! Бест се роди по метод тъкмо какъвто е и характерът му: див, капризен, извънредно мощен, несдържан, целенасочен, страховит дебелоглав и постоянно с мнение по всички въпроси, компетентен идеално, макар възрастта си, какво желае и най-много успяващ да го реализира ", написа в пост в обществените мрежи щастливата майка и прибавя нещо, към което постоянно се връща с изключително неспокойствие:
"Роди се изцяло естествено за 3 часа като по учебник – просто по съвършения метод! Пожелавам ти и целият ти живот да бъде подобен! Последните 3 години са най-щастливите и най-смислените в нашия живот с тати! Ти си ни всичко! Обичаме те и постоянно ще сме до теб! Бъди блажен, като името си! "
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР